Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO RAZOČARANJE

Šefovi Snapchata rekli 'ne' zahtjevima 1,2 milijuna nezadovoljnih korisnika

Snapchat
Foto: Reuters/PIXSELL
21.02.2018.
u 23:13

U pismu korisnicima, vodstvo Snapchata piše kako cijeni što su izdvojili toliko vremena da ih obavijeste o tome kako se osjećaju.

Čak 1,2 milijuna ljudi potpisalo je peticiju kojom se zahtjeva povratak starog izgleda popularne aplikacije Snapchat. Veliki broj potpisa natjerao je šefove na reakciju, no njihov odgovor zasigurno se neće svidjeti velikom broju nezadovoljnih korisnika.

Novi izgled aplikacije napravljen je kako bi se interakcija s prijateljima odvojila od brendiranog sadržaja, a korisnici se žale da je aplikaciju teško koristiti.

Veliki fokus redizajna bio je na tome da Snapchat bude 'ugodniji' za širu publiku, kako geografski tako i prema dobi. Snapchat treba više korisnika ali treba i aplikaciju održati konkurentnom s Facebookom i drugim društvenim mrežama u vlasništvu Facebooka ili će se postati idući Twitter što znači da će imati mali rast dok će izvršno vodstvo tapkati u mraku tražeći novu održivu strategiju za stvaranje dobiti, piše The Verge.

U pismu korisnicima, vodstvo Snapchata piše kako cijeni što su izdvojili toliko vremena da ih obavijeste o tome kako se osjećaju.

- U potpunosti razumijemo da je novi Snapchat za mnoge neugodan (za korištenje) - stoji u pismu u kojem objašnjavaju i kako se postavljanjem prijatelja na jedno mjesto željelo olakšati povezivanje s osobama koje korisnike najviše zanimaju.

- Nova stranica 'Prijatelji' će se prilagoditi vama i postati pametnija tijekom vremena - napisali su u pismu. 

Najavili su i kako će u budućim nadogradnjama korisnicima omogućiti dodatno prilagođavanje vlastitog iskustva u aplikaciji. Pišu i kako su ovi 'novi temelji' samo početak te da će pažljivo slušati kako bi pronašli nove načine kako bi usluga bila bolja za njih.

Pogledajte i galeriju: Izašao nasljednik revolucionarnog mobitela koji je postavio nova pravila

Snapchat
1/13

Komentara 3

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
00:52 22.02.2018.

libo me.........

AU
autoritet
01:00 22.02.2018.

Ne znam o čemu je riječ, ali drago mi je da su rekli ne. Eto.

JU
jurajuric116
09:08 22.02.2018.

ono kaj me živcira kod snapchat-a je da nema desktop verziju aplikacije i da radi na sistemu tokena. ne možeš ko sa face-om ili mesengerom biti ulogiran na više uređaja. čim se prijavim na jedan, izbaci me s drugog. čak i Viber ima "clone tablet" mode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije