Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novitet iz Appleove tvornice

Sljedeća velika stvar: Evo kad nas čeka predstavljanje novog iPhonea!

iPhone
Foto: Apple
1/2
02.09.2016.
u 17:30

Najupadljivija promjena svakako je ta da novi uređaji neće imati utor za slušalice. Novi korisnici koristit će se bežičnim slušalicama ili ih spajati preko lightning porta

Iz vrha informatičke tvrtke Apple potvrđeno je predstavljanje novog modela iPhonea 7 sljedeći tjedan, 7. rujna u San Franciscu, kako stoji u službenom priopćenju.

Internetskim prostorima tako se već danima nagađa oko izgleda novog modela smartphonea iz radionice vrhunskih dizajnera. Kalifornijski tehnološki div tvrdi da će nova sedmica biti "sljedeća velika stvar" iako bi izgledom treba nalikovati prethodnima.

Publici će na predstavljanju novog uređaja pokazati i iPhone 7 Plus te dvije inače Apple Watcha 2. 

Novi model trebao bi nuditi dvije veličine memorije – 64GB i 128GB te dvije veličine ekrana od 4.7 inča i 5.5. inča (iPhone 7 Plus). Najupadljivija promjena svakako je ta da novi uređaji neće imati utor za slušalice. Novi korisnici koristit će se bežičnim slušalicama ili ih spajati preko lightning porta. 

 

Također, iPhone 7 nudit će snažniju bateriju i tri kamere – dvije stražnje i jednu prednju. Koncept iščekivanog Appleova uređaja i prije izlaska pokušali su oživjeti brojni grafički dizajneri. 

>> Uređaji s hrpom mogućnosti: Kako kupiti pravi mobitel?

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar strazar
strazar
22:39 02.09.2016.

znaci sponzoruse ce moci snimati i zadnjicu i sis.e u isto vrijeme i kaciti i preko bezicnih slusalica pravo na facebook. divno ovo ce nam promjeniti zivot svima. nego sto ne napravise ekran od 5.2 inca na ne ili premali ili preveliki. to nece vise nitko kupovati.

HR
Hrabraja
23:42 02.09.2016.

Dok svoj Iphone moram cekati 10-15dana da se vrati sa servisa, nikada vise necu kupiti Iphone. Baterija mi ima tvornicku gresku, a ja moram cekati 10dana na promjenu. Na korisnickoj podrsci se nitko me javlja nego vas izbacuje. uzas

HH
helgin@hogar
21:48 02.09.2016.

inace je sve isto osim broja, nije 6, nego 7! ovaj novitet je zanimljiv magarcima i ovcama koji zabiju slusalice i sudjeluju u prometu ko da su sami na ulici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije