Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova aplikacija

Skiver smišlja razloge za bolovanje da biste nasamarili šefa

odmor
Patrik Macek/Pixsell
15.03.2011.
u 19:46

Osnovni joj je zadatak pomoći radnicima u smišljanju opravdanja za nedolazak na posao

Stresne situacije na poslu neki pokušavaju riješiti odlaskom na bolovanje, a da bi to ostvarili, često trebaju izmisliti dobar izgovor. Ako nisu bolesni, u smišljanju bi im mogla pomoći aplikacija Skiver dostupna vlasnicima iPhonea i mobitela Android.

Osnovni joj je zadatak pomoći radnicima u smišljanju opravdanja za nedolazak na posao.

Dovoljno je upisati broj dana nakon čega će aplikacija prikazati popis bolesti od kojih biste mogli bolovati i preporučiti koliko slobodnih dana trebate uzeti. I to nije sve, Skiver će, ako je potrebno, sastaviti čak i e-mail za vašeg šefa u kojem će biti opisan razlog izostanka. Aplikacija je zabavna, ali nemojte pretjerivati, šefovi nisu toliko naivni.

Ključne riječi

Komentara 2

TI
tintilinic100
23:09 03.05.2011.

Pa nevjerojatno - vlasnicima Iphonea i mobitela Android - Kakva je to marka mobitela - već smo to objasnili na ovim stranicama.. i dalje se gluposti pišu na stranicama večernjeg lista.

AG
Agramer198
00:20 16.03.2011.

Da jadni mi Hrvati, nema veze kaj najmanje delamo i kaj imamo najviše praznika, fraj dana i spojenih vikenda na ovoj polutki...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije