Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE OBOŽAVATELJA

Sjajni prodajni rezultati Honora 9: Milijun primjeraka prodano u 28 dana

12.07.2017.
u 15:24

Uz moćni Kirin 960 procesor sa 6 GB RAM memorije i najnovije EMUI 5.1 korisničko sučelje, Honor 9 krasi i poboljšana dvostruka kamera od 20 MP i 12 MP

Otkako je debitirao u Kini prije 28 dana te nakon globalnog predstavljanja u Berlinu prije nekoliko tjedana, novi Honor 9 prodao se u preko milijun primjeraka diljem svijeta.

Sa svojim nagrađivanim staklenim dizajnom koji kombinira premium 3D staklo s unikatnim reflektirajućim metalom, sivi Honor 9 rasprodan je u Honorovom virtualnom trgovačkom centru vmall.eu i to samo dva dana nakon što je prvi puta predstavljen. Honor 9 dobio je posebno priznanje i od svojih obožavatelja u Rusiji gdje su u prvih šest sati rasprodani svi uređaji na Honorovoj platformi shop.huawei.ru.

„Ponosni smo što se naša predanost osnaživanju mladih ljudi da izraze svoju odvažnost i individualnost kroz Honorove uređaje isplatila s rekordnim prodajnim rezultatima kakve do sada nije postigao niti jedan uređaj“, izjavio je George Zhao, predsjednik uprave Honora te dodao: „Uspjeh Honora 9 proizlazi iz našeg razumijevanja potreba mladih koji žele uređaj kojeg krase snažne performanse, elegantan dizajn i inovativna tehnologija.“

Uz moćni Kirin 960 procesor sa 6 GB RAM memorije i najnovije EMUI 5.1 korisničko sučelje, Honor 9 krasi i poboljšana dvostruka kamera od 20 MP i 12 MP, izvanredna kvaliteta zvuka te snažni procesor za najbolje performance koji potiče „Generaciju Y“ da istražuje svijet nekim novim pogledom.

Komentara 2

VJ
Vl jedi govna
15:52 12.07.2017.

Ko nema za ajfon i samsung, kupi hujavej i viče kako je najbolji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije