Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISOLATION

Sigourney Weaver posuđuje glas u novom Alienu

Alien: Isolation
Sega
10.07.2014.
u 11:22

Sigourney Weaver, Tom Skerritt, Veronica Cartwright i drugi glumci iz originalnog filma pojavljuju se u dvije misije

Sega ja najavila dvije dodatne misije koje će biti moguće skidati za svoju igru Alien: Isolation temeljene na filmu Alien iz 1979. godine. Posebno je zanimljivo što se svoje glasove likovima posuditi glumci iz filmskog klasika Ridleya Scotta: Sigourney Weaver, Tom Skerritt, Veronica Cartwright i drugi, a bit će moguće i upravljanje nekima od likova.

- Za neke od glumaca iz originalnog filma ovo je bilo prvo pojavljivanje u video-igri Alien. Gledati ih kako ponovno igraju te uloge nakon 35 godina bilo je nezaboravno iskustvo - rekao je Alistair Hope, kreativni vođa igre.

Za prvu misiju, "Crew Expendable", kupci moraju jednostavno prednaručiti igru. Za drugu pak misiju, "Last Survivor", koja rekreira jedan od najnapetijih trenutaka u filmu, kada Ripley pokušava pokrenuti samouništenje broda Nostromo dok izbjegava Aliena, potrebno je prednaručiti igru preko trgovine GameStop. Isolation izlazi 7. listopada za Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 i Windows.

>> Tko će prevladati na ulicama Los Angelesa, policajci ili kriminalci?

>> Je li jedna od najiščekivanijih igara godine vrijedna čekanja?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije