Naslovnica Tech/Sci Gadgeti

Šest razloga za kupnju Huawei Watch GT pametnog sata

Široka lepeza specijalno dizajniranih početnih zaslona omogućuje vam da sami odaberete i prilagodite svoj stil.
22. kolovoza 2019. u 12:37 215 prikaza
Huawei
Foto: Huawei
Pogledajte galeriju 1/3

Zastupljen na listama najprodavanijih, novo izdanje Huawei Watch GT-a pun je pogodak za žene i muškarce, neovisno u kojoj prigodi ga nosili. Njegove značajke osvojile su korisnike diljem svijeta, a ovo su samo neki od razloga zašto je toliko popularan:

1. Jednostavan, ali elegantan i moderan dizajn
Istaknuta dvostruka kruna na AMOLED zaslonu i tanak dizajn ovaj sat čine istovremeno uglađenim i elegantnim čemu doprinose i keramički okvir te kućište od nehrđajućeg čelika.

Narančasta boja remena podudara se s Pantone bojom 2019., a moderna, zagasita zelena opcija privlači sve zaljubljenike u modu. Huawei Watch GT suvremenog je dizajna s primjesom neizostavne klasike, što ga čini privlačnim izborom za sve generacije i prikladan je za sva događanja.

2. Ne brinite o bateriji
Active Edition nudi dvotjedno trajanje baterije u normalnim uvjetima i sa svim njihovim funkcijama: cjelodnevno nošenje sata s omogućenim praćenjem otkucaja srca, praćenjem kvalitete sna, vježbama u trajanju od 90 minuta tjedno te obavijestima na zaslonu. Uz dvostruku arhitekturu procesora i sustav niske potrošnje baterije, Watch GT osigurava dugi vijek trajanja baterije i omogućava vam bezbrižno uživanje u svim vašim aktivnostima.

Huawei | Autor : Huawei Foto: Huawei

3. Smarter24/7 opcija cjelodnevnog praćenja otkucaja srca
Huawei Watch GT pruža cjelodnevno praćenje otkucaja srca. Brzina otkucaja srca važna je za praćenje svima koji se bave sportskim aktivnostima i onima koji žele unaprijediti svoje zdravlje. Huawei je na svojim pametnim satovima razvio TruSeen 3.0 tehnologiju praćenja otkucaja srca i dodatno optimizirao multisenzore uz pomoć umjetne inteligencije.

4. Ostanite u formi
Watch GT vam omogućuje praćenje različitih fizičkih aktivnost te pomaže pri treningu u realnom vremenu. Također, bit ćete obaviješteni o učinku te vremenu provedenom trenirajući.

5. Remen po vašem izboru
Širok izbor remena različitih boja i materijala idealno dopunjuje svaku vašu odjevnu kombinaciju i raspoloženje. QuickFit trake omogućuju vam brzu i jednostavnu promjenu bez potrebe za dodatnim alatom.

Huawei | Autor : Huawei Foto: Huawei

6. Prilagodite početni zaslon
Široka lepeza specijalno dizajniranih početnih zaslona omogućuje vam da sami odaberete i prilagodite svoj stil. Možete birati između tradicionalnog ili modernog izgleda početnog zaslona i pronaći onaj koji najbolje odgovara vašem ukusu.

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas