Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci SMART - Pogled u tehnološku sadašnjost i budućnost

SAPPHIRE NOW Reimagined prvi put održava se u digitalnom obliku

SAPPHIRE NOW, globalna konferencija koja donosi uvide, vizije, vodstvo i usmjerenje SAP zajednici, s obzirom na situaciju uzrokovanu pandemijom COVID-19, neće se održati u tradicionalnom „licem u lice“ obliku, već ide korak dalje i ulazi u virtualni svijet.
28. svibnja 2020. u 08:19 2 komentara 144 prikaza
SAPPHIRE NOW prvi put u digitalnom obliku
Foto: SAP
Pogledajte galeriju 1/2

Konferencija SAPPHIRE NOW Reimagined prvi put održava se u digitalnom obliku Radi se o globalnoj konferenciji za koju se tražila kotizacija više, a sada će biti besplatna i dostupna svima

SAPPHIRE NOW, globalna konferencija koja donosi uvide, vizije, vodstvo i usmjerenje SAP zajednici, s obzirom na situaciju uzrokovanu pandemijom COVID-19, neće se održati u tradicionalnom „licem u lice“ obliku, već ide korak dalje i ulazi u virtualni svijet. Ovogodišnje izdanje konferencije doživljava uzbudljiv zaokret te se prvi put održava u potpunosti u digitalnom obliku pod nazivom SAPPHIRE NOW Reimagined.

Konferencija koja se svake godine održavala u Orlandu i za koju se tražila kotizacija više bit će besplatna i dostupna svima u digitalnom obliku.

Svi registrirani korisnici moći se sudjelovati na konferenciji u virtualnom obliku putem digitalnog sadržaja koji pruža korisne informacije i pokriva različite poslovne interese. Sudionike očekuje program ispunjen najnovijim vizijama i strategijama SAP direktora, novostima i aktivnostima nekih od trenutačno najinovativnijih kompanija u svijetu te uvid u suradnju partnera sa SAP-om, osobito u vrijeme krize i pandemije.

Program konferencije

Digitalni program konferencije podijeljen je u tri različita, ali jednako zanimljiva i edukativna, tematska dijela. Prvi dio programa pod nazivom SAPPHIRE NOW Unplugged donosi tjedni, besplatni pristup seriji videa s razgovorima lidera, mislioca, influencera i stručnjaka koji dijele svoj uvid u navigiranje i vođenje života tijekom pandemije. Novi sadržaj objavljuje se svaki utorak i četvrtak, a na službenoj stranici već se nalazi nekoliko videa koji kroz genijalne razgovore nude odgovore na ekonomska pitanja te uvid u izazove i prilike s kojima se suočavamo.

Drugi dio programa SAPPHIRE NOW Vision, otvara razgovor Christianom Kleinom, direktorom SAP-a, u sklopu kojeg će on sa svima podijeliti svoju viziju redefiniranog SAP-a, uključujući inovacije koje su trenutno u razvoju i inspirirajuće uspješne priče potrošača. Na službenoj stranici dostupan je kratki uvod u razgovor koji će svi registrirani korisnici moći pogledati 15. lipnja.

Zadnji, ali ne manje bitan, dio programa SAPPHIRE NOW Converge će, od 15. lipnja, biti glavna online destinacije za SAP sadržaj na zahtjev i uživo. U ovom dijelu programa sudionici će, putem digitalne mreže s nekoliko kanala, imati svaki tjedan dostupan novi sadržaj u kojem SAP-ovi stručnjaci direktno dijele svoje uvide kroz ključna predavanja, interakcije uživo i stručne razgovore. Bit će to odlična prilika za dobivanje odgovora na sva neodgovorena pitanja, detaljno učenje o inovacijama te diskusije koje pokrivaju različite dijelove poslovanja i industrije poput financija, ljudskih potencijala, korisničkog i mobilnog iskustva, održivosti, upravljanja iskustvom te mnoge druge teme.

Besplatan pristup vrijednom sadržaju koji donosi digitalno izdanje konferencije SAPPHIRE NOW Reimagined bit će omogućen svim postojećim, ali i novim korisnicima koji se registriraju na službenoj stranici konferencije. •

Petra Dugandžić
detalji privukli pažnju
Petra Dugandžić prodaje svoj luksuzni stan u Zagrebu, a ovu prostoriju priželjkuju brojne Hrvatice
Bruketa&Žinić&Grey
Bruketa&Žinić&Grey
Ideje koje donose rezultate
  • Avatar CarolKO96
    CarolKO96:

    w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​i​s︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

  • Avatar KimberlyQW82
    KimberlyQW82:

    w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b