Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAP NOW

SAP u Zagrebu prezentira integrirano poslovanje na primjeru inteligentnog stadiona

SAP Hrvatska
Foto: SAP
1/2
06.06.2018.
u 15:33

Poslovno-tehnološka konferencija SAP-a fokusirat će se na ubrzano donošenje odluka u poslovnom svijetu i svijetle primjere inoviranja u hrvatskim tvrtkama

Tvrtka SAP najavila je prvo izdanje konferencije SAP NOW Zagreb, nasljednice SAP Foruma. Riječ je o poslovno-tehnološkom događaju koji će se pod sloganom The Intelligent Enterprise (inteligentno poslovanje) održati 14. lipnja u zagrebačkom Kinu Europa. A to je samo nekoliko dana nakon što SAP održava svoju veliku godišnju konferenciju SAPPHIRE NOW na kojoj predstavlja viziju osvajanja tržišta CRM-a, te proboja umjetne inteligencije i mašinskog učenja u poslovne procese. 

SAP će u Zagrebu okupiti međunarodne i lokalne stručnjake koji će kroz niz predavanja i panela razgovarati kako ubrzati donošenje odluka, učinkovitije integrirati poslovne procese i pružiti informacije svojim korisnicima u stvarnom vremenu s rješenjima koja prate rast poslovanja.

Martin Wezovski, glavni dizajner i futurist iz tvrtke SAP, s višegodišnjim iskustvom na pozicijama kreativnog i art direktora te UX dizajnera u nekim od vodećih svjetskih ICT tvrtki te njegov kolega Upen Barvee, direktor Inovacijskog centra tvrtke SAP dolaze u Zagreb kako bi održali predavanje o tome kako dizajnirati budućnost.

Tijekom konferencije SAP NOW Zagreb bit će predstavljen i niz primjera iz prakse kao što je
Intelligent Stadium i SAP Soccer Showcase 2.0. Inteligentni stadion je integrirano središte u kojem se ljudi kreću, parkiraju, kupuju, hrane se i komuniciraju. 

Jeste li ikad željeli pogledati iza scena profesionalnog nogometnog kluba? SAP  Soccer Showcase  donosi pogled iza scena profesionalnog nogometnog kluba i inovativnih SAP-ovih rješenja za nogomet. 

Konferencija će predstaviti i inovativne poslovne projekte u jakih domaćim tvrtkama kao što su  Atlantic, Orbico, KING ICT, OMCO, Iskon i HRT.

„Domaće tvrtke iz različitih sektora prepoznale su u nama saveznika za digitalnu transformaciju, što potvrđuju i odlični rezultati koje je SAP ostvario prošle godine. Naglasak SAP NOW Zagreb je na naprednim rješenjima koja omogućuju razvoj inteligentne tvrtke, a kako to izgleda u praksi pokazat ćemo na konferenciji kroz konkretne primjere naših korisnika. “, izjavila je Sonja Popović, direktorica SAP-a u Hrvatskoj.

Na svečanosti, koja će se održati u sklopu SAP NOW Zagreb, bit će proglašeni pobjednici 17. izdanja nagrade SAP ICT Journalist Prize Božo Težak“. Nagrade će biti dodijeljene u tri kategorije: nagrada za najbolji novinarski uradak, nagrada za najbolji urednički uradak i nagrada za najboljeg ICT novinara ili novinarku godine.

 

Komentara 5

DU
Deleted user
09:02 07.06.2018.

Na papiru sve super izgleda. Ako bude funkcioniralo kao kod nas u firmi kad su smontirali svoj program, onda stadion ne bude funkcionirao sljedećih nekoliko godina. Kod nas nisu mogli par mjeseci osposobiti izlaz robe iz skladišta, a o drugim sektorima firme da i ne pričam. Prvo moraju svoje instruktore dovesti u red i naučiti njih, zatim svoje programere, pa tek onda mogu počet nešto raditi. Sramota je da im prigrameri i instruktori dolaze iz Srbije, pa se onda ovdje uče kako nešto napraviti. Ukratko, pojma nemaju, ali zato neko ima debelu korist od toga.

NA
navi
16:44 06.06.2018.

lopine

HA
Haywood
12:31 07.06.2018.

Kako to bajno zvuci na papiru, a kad fino pocne s radom bit ce zlatno. doci ce do toga trenutka da ces si kosu cupat. puno zavrzlama i gresaka, trenutno radim u njemackoj gdje koriste najnoviji sustav SAP-a i prokleto stvorenje ne moze prepoznat da mu govorim da komad koji narucujem treba kupiti a ne uzeti sa skladista. majko mila i tako vec mjesec dana, to je jedna od sitnica a da ne govorim da su mu dvije razlicite adrese po njemu potpuno iste. kaos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije