Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

SAP u 2009. ostvario 63 milijuna kuna prihoda

Prihodi od softvera i održavanja bilježe pad od čak 23 posto u odnosu na 2008., no zato prihod od konzaltinga i edukacije bilježi trostruki rast u odnosu na godinu ranije.
09. veljače 2010. u 13:35 0 komentara 18 prikaza
Igor
Foto: Sanela Majdandžić

Prošla je godina bila posebno teška za gospodarstvenike u Hrvatskoj pa možemo biti zadovoljni jer nam je poslovanje bilo gotovo na istoj razini kao 2008. godine, rekao je direktor SAP-a Igor Dropulić predstavljajući SAP-ove poslovne rezultate za 2009. godinu.

SAP je prošle godine ostvario ukupni prihod od 63 milijuna kuna što je dva posto manje u odnosu na godinu ranije. Prihodi od softvera i održavanja bilježe pad od čak 23 posto u odnosu na 2008., no zato prihod od konzaltinga i edukacije bilježi trostruki rast u odnosu na godinu ranije.

Govoreći o planovima za 2010. godinu iz SAP-a su poručili da će naglasak biti stavljen na informatizaciju državne uprave i javnog servisa, program održivosti te nastavak suradnje sa sveučilištima.

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.