Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moguća senzacija

Samsung slučajno otkrio novu generaciju pametnih telefona? Što donosi Galaxy X

Samsung Galaxy X
Foto: Screenshot Youtube
1/3
21.11.2017.
u 17:55

Južnokorejska tvrtka na svojem je webu objavila stranicu podrške za gadget nazvan SM-G888N0

Samsung je možda slučajno otkrio planove za predstavljanje savitljivog smartphonea pod nazivom Galaxy X.

Naime, južnokorejska tvrtka na svojem je webu objavila stranicu podrške za gadget nazvan SM-G888N0, a neki stručnjaci vjeruju da je stranica objavljena greškom te da se odnosi na nadolazeći uređaj koji bi trebao biti predstavljen na CES-u u Las Vegasu u siječnju, piše Metro.

Nizozemska stranica Let's go digital objavila je da će Galaxy X biti sklopivi mobitel s dva zaslona, od kojih će jedan biti savitljiv. Također su objavili kako vjeruju da Samsung radi i na savitljivom tabletu.

Samsung je već najavio da će iduće godine predstaviti savitljivi smartphone, koji će vjerojatno biti dio linije Galaxy Note.

Pogledajte i video o 5 najboljih mobitela 2017.:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije