Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Samsung razveselio štićenike Centra za rehabilitaciju Zagreb kreativnim radionicama i prigodnim darovima

PR
Autor
PR članak
30.12.2019.
u 13:03

Centar za rehabilitaciju Zagreb ustanova je u djelatnosti Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, koja svojim djelovanjem sudjeluje u stvaranju suvremenog i uspješnog društva kao zajednice zadovoljnih pojedinaca.

Kako bi uljepšali dan i pridonijeli osjećaju ugode i blagdanskog ozračja, djelatnici Samsunga organizirali su druženje sa štićenicima Centra za rehabilitaciju Zagreb. Uz puno veselja održana je kreativna radionica na kojoj su štićenici i zaposlenici Samsunga izrađivali čestitke, kuglice i ukrase za bor. U želji da i dani nakon blagdana budu sretni i uspješni, Samsung je CZR-u donirao i svoje uređaje, kao što su televizori, perilice i sušilice za rublje, hladnjaci, mikrovalne pećnice, usisavači i tableti. Ovi uređaji odabrani su kako bi štićenicima pružili lakši i funkcionalniji život te im omogućili da uspješno zakorače u novu godinu, ali i novo desetljeće.

„Od početka svog postojanja Samsung nastoji koristiti tehnologiju i usmjeriti ljudske resurse na način da stvara vrhunske proizvode i usluge, istovremeno radeći s drugima kako bi poboljšali život na globalnoj razini i u lokalnim zajednicama. Zato nam je iznimno drago što smo pomogli onima kojima je to najpotrebnije, a ujedno i podržali vrijedan rad CZR-a.“, rekao je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

Centar za rehabilitaciju Zagreb ustanova je u djelatnosti Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, koja svojim djelovanjem sudjeluje u stvaranju suvremenog i uspješnog društva kao zajednice zadovoljnih pojedinaca. Zajedno sa podružnicama, Centar izrađuje i provodi programe podrške u skladu sa stvarnim potrebama osoba s intelektualnim teškoćama u lokalnoj sredini.

Osim u Hrvatskoj, Samsung je volontiranje djelatnika organizirao u Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji i na Kosovu, pri čemu je donirao vrhunske proizvode onima kojima je to najpotrebnije. Tako je, u skladu sa svojom misijom poslovanja, dao vlastiti doprinos lokalnoj zajednici u kojoj djeluje.

Samsung stoji iza brojnih aktivnosti na 260 lokacija u oko 70 zemalja, među kojima su donacije potrebitima, potpora kulturnih događanja i obrazovanja te pružanje medicinskih usluga u nerazvijenim regijama. Poruka Inspiriraj svijet, stvori budućnost dio je Samsungove vizije za 2020. godinu, a nakon svih dosadašnjih, preostaje nam zapitati se koje je sljedeće postignuće kojim će nas ovaj IT gigant inspirirati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?