Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Samsung QLED – tehnološko savršenstvo u svijetu televizora

Kombinacija izvanrednog zaslona, iznimno visokog volumena boja, izvrsne zvučne tehnologije samo su neki od razloga zbog kojih se ovi uređaji smatraju tehnološkim savršenstvom
15. srpnja 2020. u 09:33 2667 prikaza
Samsung QLED
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/4

Nove Samsung QLED 2020 8K i 4K linije televizora svojom su kvalitetom, značajkama i inovacijama kreirale potpuno novi doživljaj gledanja. Unaprijeđene Smart Screen mogućnosti pokrenute pomoću AI uobičajene su dane pretvorile u neobična otkrića, pružajući jedinstveno iskustvo uživanja u omiljenom sadržaju. Kombinacija izvanrednog zaslona, iznimno visokog volumena boja, izvrsne zvučne tehnologije samo su neki od razloga zbog kojih se ovi uređaji smatraju tehnološkim savršenstvom.

Izniman audio-vizualni doživljaj uz 8K QLED

Iznimna jasnoća prikaza i realistična slika sinonim je za Quantum Dot AI tehnologiju i 8K procesor koji donosi 8K rezoluciju. Dodatno impresioniraju i nevidljivi crni rub uz koji ćete s lakoćom uroniti u svaki sadržaj te prikaz od čak 33 milijuna piksela uz kojeg ćete osjetiti snagu svake slike i imati realističan prikaz izbliza neovisno o sadržaju.

Samsung QLED | Autor : PR FOTO Foto: PR FOTO

Za potpuni doživljaj, potrebna je audio-vizualna sinergija, a upravo je ona omogućena ugrađenim zvučnicima i OTS+ tehnologijom. Tako je omogućen trodimenzionalni doživljaj zvuka koji simultano dočarava slikovne prikaze, dok tehnologija aktivnog prilagođavanja dijaloga prepoznaje potencijalno ometajuću pozadinsku buku i sukladno tome regulira tonove zvuka. Potpuni doživljaj bez pozadinske ometajuće buke čini gledanje televizije maksimalno opuštajućim, dok funkcija Adaptive Sound+ prepoznaje potrebnu vrstu zvuka i potpuno je prilagođava situaciji.

Impresivnost uz 4K QLED 2020 televizora

Pored inovativnih uređaja na području 8K tehnologije, Samsung na domaće tržište uvodi i novu QLED 4K 2020 liniju televizora koja naprosto oduševljava svojim značajkama, među kojima su i Smart Screen mogućnosti na bazi umjetne inteligencije te Adaptive Picture opcija za reguliranje svjetlosti na zaslonu.

S ovim televizorima možete zaboraviti na bilo kakve nepravilnosti na slici i prepustiti se superiornom ugođaju. Nadmašite svoja osjetila i prepustite se Samsung QLED čaroliji. Otkrijte novi doživljaj gledanja i uživajte!

 

Adria Tour - Biserka Petrović i Novak Đoković
BISERKA PETROVIĆ
Draženova mama demantirala Nikolinu Ristović i progovorila o Novaku Đokoviću
Pripazite se, s toplim vremenom stižu i ljetne prehlade!