Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFINITY FLEX

Samsung predstavio svoj uređaj sa savitljivim zaslonom, otvara se poput knjige

Samsung Infinity Flex
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
08.11.2018.
u 08:59

Uređaj se otvara poput knjige i pretvara se u tablet.

Samsung je jučer održao prezentaciju na kojoj je predstavio revolucionarni mobitel Infinitiy Flex koji se diči savitljivim ekranom. Južnokorejski tehnološki div prekinuo je tako višemjesečno nagađanje vezano uz taj uređaj.

Ovaj uređaj, koji funkcionira kao pametni telefon i tablet, ima AMOLED ekran veličine 7.3 inča. Na prezentaciji u San Franciscu nisu otkrivali previše detalja o samom uređaju, no poznato je da odjednom možete raditi u tri aplkacije.

Uređaj se otvara poput knjige i pretvara u tablet.

Justin Denison, viši dopredsjednik za marketing mobitlnih proizvoda, poručio je kako masovna proizvodnja kreće u idućih nekoliko mjeseci.

Samsung Infinity Flex
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije