Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravna borba

Samsung "podebljao" tužbu protiv Applea u Njemačkoj

samsung
Reuters/PIXSELL
19.12.2011.
u 15:36

Južnokorejska je tvrtka optužila svoje rivale za kršenje još četiri patenta, uz već postojeću tužbu zbog standarda WCDMA.

Nakon što su ovog mjeseca propali Appleovi pokušaji zabrane prodaje Samsungovih proizvoda iz serije Galaxy u SAD-u i Australiji, Samsung je krenuo u protunapad.

Kako prenosi Reuters, južnokorejska je tvrtka u Njemačkoj optužila Apple za još četiri slučaja kršenja patenata, nakon što ih je još u travnju tužila zbog kršenja patenta telekomunikacijskog standarda WCDMA za mobilne uređaje 3G. Regionalni sud u Mannheimu u petak je održao saslušanje za taj slučaj, a odluku će objaviti u ožujku iduće godine.

Ne znamo hoće li se Samsungu ovaj protunapad isplatiti, no znamo da im to nije uspjelo u Francuskoj, gdje im je nedavno odbijen zahtjev za blokadu iPhonea 4S.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
antikorumpirani
15:03 20.12.2011.

sad se steve jobs okreće u grobu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije