Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GEAR S2

Samsung najavio novi pametni sat u dvije verzije

Samsung Gear S2
Foto: Samsung
1/2
01.09.2015.
u 11:25

Baterija, tvrde u Samsungu, traje do dva-tri dana, a punjenje je moguće bežičnim putem

Samsung je jučer najavio svoj novi pametni sat, Gear 2. Uređaj dolazi u dvije verzije - obični S2 namijenjen je ljubiteljima minimalističkog i modernog dizajna, dok bi se S2 Classic s kožnom narukvicom trebao svidjeti onima koji preferiraju tradicionalniji dizajn.

Uređaj je debeo 11,4 milimetara, ima ekran od 1,2 inča rezolucije 360x360 (320 ppi), najnoviji operativni sustav Tizer i dvojezgreni procesor od 1 GHz. Tu je i tehnologija NFC koja omogućuje mobilno plaćanje bez potrebe za lisnicom. Baterija, tvrde u Samsungu, traje do dva-tri dana, a punjenje je moguće bežičnim putem.

Zasad nije poznato kad će uređaj biti pušten u prodaju kao ni koja će biti cijena.

>> Casio najavio pametni sat po cijeni od oko 400 dolara

>> Apple najavio događaj za 9. rujna, očekuje se novi iPhone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije