Naslovnica Tech/Sci Gadgeti

Samsung Galaxy S10: čisto Android savršenstvo?

Galaxy S10 je vjerojatno najbolji Android mobitel koji u ovom trenutku možete kupiti.
25. travnja 2019. u 15:17 5327 prikaza
Samsung Galaxy S10
Pogledajte galeriju 1/2

Samsung je prije 10 godina najavio Galaxy liniju mobitela i započeo vrlo uspješnu priču koja se danas razvila u jedan od najboljih mobitela na tržištu i općenito jedan od najpoželjnijih gadgeta u svijetu. Kroz 10 iteracija vidjeli smo sve, od povećanja dimenzija, novih tehnologija u izradi zaslona pa do stvari koje su do nedavno bile rezervirane za SF žanr, poput skeniranja tiska prsta putem zaslona i bežičnog punjenja drugih uređaja.

Današnji S10 se smjestio u sredinu njihovog flagship asortimana, između većeg Galaxy S10 Plus i manjeg Galaxy S10E, te predstavlja idealnu sredinu, kompletirajući Samsungovu pobjedničku postavu koja je već godinama omiljeni mobitel u Hrvatskoj, ali i svijetu. Samsung je mislio i na one kojima nije potreban telefon većih dimenzija tako da Galaxy 10 dijeli najvažnije komponente s većim bratom i ne gubi na performansama. Za svaku pohvalu.

Galaxy S10 je pogonjen zadnjim Snapdragon 855 chipsetom i nisu potrebni razni sintetički testovi da bi se dobio dojam za što je mobitel sposoban. Sve radi fluidno, nema zastajkivanja, a igre možete igrati bez straha od pregrijavanja, uz najjače postavke naravno.Kamera je također vrhunska. Nemojte gubiti vrijeme gledajući razne specifikacije, brojke, megapixele.. Da, oni mogu dati do znanja o čemu se radi, međutim korisničko iskustvo je druga stvar, a tu Galaxy S10 pokazuje pravo lice. Fotografije su odlične, kao i video, a inteligentni način snimanja znači da će mobitel sam prepoznati scene i odrediti koje postavke treba primijeniti.

Uostalom, pogledajte više u videu:

Da, Galaxy S10 je vjerojatno najbolji Android mobitel koji u ovom trenutku možete kupiti. Ističe se svojim odličnim zaslonom na kojem s jednakim užitkom možete gledati video ili prolaziti kroz slike, kojih ćete usput rečeno imati napretek zbog odlične kamere. Veliki plus je i činjenica što Samsung nije žrtvovao performanse u odnosu na veći model Galaxy S10 Plus. Iako bi voljeli vidjeti još malo veći kapacitet baterije, kao cjelina predstavlja nešto najbolje što smo do sada vidjeli od Samsunga.

Sadržaj omogućio Samsung

Advertisement

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša