Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi gadget

Samsung Galaxy kamera: Fotkaj i šalji slike s lica mjesta

samsung galaxy camera (1)
Foto: Samsung
1/6
28.11.2012.
u 21:31

Samsung Galaxy kamera kompatibilna je sa društvenim mrežama kao što su Twitter, Facebook i Google+

Samsung je na tržište izbacio još jedan proizvod koji bi mogao postati pravi hit među gadgetima. Radi se o Samsung Galaxy kameri koja u sebi objedinjuje Android i mogućnost slanja snimljenih fotografija odmah, s lica mjesta, kao da se radi o pametnom telefonu, piše Mashable.

 

Prvi takav tip kamere podržane Android sustavom izbacio je ranije ove godine Nikon sa svojim modelom CoolPix S800c, no Samsung je ipak otišao korak dalje jer je Nikon koristio stariju verziju Androida, a mogao se spajati samo preko Wi-Fi-ja pa korisnici nisu mogli slati fotografije kad su izvan područja pokrivenog Wi-Fi-jem.

Samsung Galaxy kamera kompatibilna je pak sa društvenim mrežama kao što su Twitter, Facebook i Google+  a uz to i sa Photoshopom i Pixlrom tako da se zapravo radi o spoju pametnog telefona i kamere, jedino što još nije osmišljena mogućnost razgovora pomoću kamere. Zasad.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije