Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Samsung Galaxy Fold – multifunkcionalna elegancija za svaku primjenu

Samsung Galaxy Fold
Foto: Promo
1/4
02.03.2020.
u 16:10

Oduvijek ste sanjali o pametnom telefonu koji zadovoljava sve vaše potrebe, a pritom odiše elegancijom koja osvaja na prvi pogled? Ako je odgovor potvrdan, imamo odličnu vijest za vas - Galaxy Fold najveća je inovacija i mobilni uređaj budućnosti.

Ono što zaokuplja pažnju i definitivno ne može proći nezamijećeno, svakako je oblik uređaja. Samsung Galaxy Fold preklopni je uređaj, izgledom i samim otvaranjem nalik knjizi. Zahvaljujući inovativnom spoju materijala i tehnologije, u samo jednom trenutku pretvara se iz mobilnog uređaja u mobitel-tablet. S takvim značajkama primjenjiv je današnjem suvremenom načinu života koji zahtjeva agilnost u svakom trenutku.

Tako se možete naći u situaciji da vam stiže hitan poslovni zadatak, dok uživate u sunčanom jutru te ispijate svoju prvu kavu. Kako ne biste morali prekidati savršeni trenutak, posao brzo i efikasno možete riješiti pomoću ovog mobilnog uređaja koji objedinjuje omiljene značajke pametnih telefona i tableta, a zahvaljujući ergonomskim značajkama ugodan je u ruci. Idealan je za poslovne korisnike jer omogućuje obavljanje više zadataka odjednom, ali i trendsetere, koje će oduševiti svojim elegantnim dizajnom i djelovati poput impresivnog modnog dodatka. Što se muške populacije tiče, može biti u sadržaju aktovke, ali ne morate se zamarati jer ovo je zasigurno mobitel koje stane i u svaki džep.

Foto: Arena Hospitality Group

Osim jedinstvenog dizajna, ovaj se uređaj može pohvaliti i s čak 6 kamera. Zahvaljujući stražnjoj ultraširokoj 16MP te 12MP širokoj kameri, 12MP telefoto i 10MP selfie kameri te kamerama s prednje strane, Galaxy Fold vam omogućuje da postanete zvijezda društvenih mreža. Fotografije snimljene pomoću ovog uređaja ne mogu proći nezamijećene, bez obzira je li riječ o fotografiranju živopisnih pejsaža, uredskih selfia ili omiljenih specijaliteta.

Foto: Arena Hospitality Group

Osim novog dizajna i materijala do svestranog fotoaparata i izvrsnih performansi, Samsung se kod Galaxy Fold uređaja pobrinuo i za efekt kino-platna, koji je savršen kada nakon napornog radnog dana poželite „napuniti baterije“. Dynamic AMOLED zaslon daje HDR10+ boju i kontrast s dinamičnim mapiranjem nijansi, ostvarujući živopisne nijanse u svakoj sceni na zaslonu. Također, ovaj 7,3-inčni Infinity Flex zaslon preklapa se u kompaktan uređaj s pokrovnim zaslonom te nudi nove mogućnosti multitaskinga, gledanja videozapisa, igranja igara i raznih drugih opcija koje će upotpuniti ovo jedinstveno korisničko iskustvo.

Galaxy Fold vam omogućuje novo korisničko iskustvo, mobilnost i multitasking, a iz svega navedenog može se zaključiti da je uređaj idealan za poslovni svijet, ali i slobodne trenutke.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije