Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVIzzy

S ovom domaćom aplikacijom nećete propustiti golove

TVIzzy
Foto: Promo
1/6
30.05.2017.
u 08:28

Hrvatski telekom i Aspida lansirali TVizzy, mobilnu aplikaciju kojom se u realnom vremenu prate najzanimljiviji trenuci Prve hrvatske nogometne lige

TVIzzy nova je aplikacija iz radionice startupa Aspida kojom planiraju pokoriti tržište. Zasad se radi o beta verziji TVIzzyja a namijenjena je svim ljubiteljima nogometa i onima koji žele biti informirani o tijeku događaja na nogometnim utakmicma. Naime, aplikacije TVizzy omogućava praćenje ključnih trenutaka utakmica Prve hrvatske nogometne lige pomoću tzv. rich notifications tehnologije.

Besplatni app

Posrijedi je besplatna aplikacija kojom će se najvažniji trenuci na utakmicama moći pratiti na potpuno novi način. Samo dvije minute nakon ključnog trenutka u utakmici (postignutog gola, prilike, crvenog kartona…) na zaslone korisnika stići će obavijest s videozapisom koji će se moći pregledavati čak i na zaključanom zaslonu.

Pomoću aplikacije biraju se utakmice jednoga ili više nogometnih klubova kao i sadržaj koji se želi pratiti ili za njega dobivati obavijesti u realnom vremenu (samo golovi ili svi ključni trenuci). Unutar same aplikacije bit će dostupna i arhiva ključnih trenutaka svake pojedine utakmice Prve hrvatske nogometne lige za kasnije pregledavanje. Nakon odabranog kluba ili klubova, za vrijeme trajanja utakmice korisnik dobiva najprije tekstualnu i zvučnu obavijest o tome je li posrijedi gol ili neki drugi ključni trenutak.

Nakon toga, pokretom prsta može gledati videozapis o tome što se upravo dogodilo na nogometnom terenu. Posebnost cijele priče je drkčiji način pregledavanja pristigle snimke - na zaključanom ekranu na IOS uređajima. Dakle, pristiglu notifikaciju povučete ulijevo, kliknete view i video se pokreće. Na iPhoneu 6S i 7 video u lock screenu se pokreće samo jednim dodirom i to putem tzv. force toucha, odnosno jačim stiskom na notifikaciju’, rekao je direktor Aspide Marin Erceg.

Zvuk kao teaser

Također je zanimljivo i to što će se već po samom zvuku notifikacije moći razlikovati je li u pitanju gol, prilika ili crveni karton, što znači da će zvuk biti svojevrstan teaser za ono što će se, svega dvije minute nakon što se dogodilo na terenu, već moći pregledati na mobitelu’, pojašnjava Lamija Alečković koja je u menadžmentu Aspide.

Aplikacija radi na sve tri glavne platforme – iOS-u, Androidu i Windowsima – i može se besplatno skinuti na mobilne uređaje pomoću linka s AppStorea, Google Playa i Microsoft Storea. Aplikacija TVizzy realizirana je u suradnji s – tportalom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije