Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PRODAJI NOVI iQ

S čim na plažu? Knjiga, tablet ili e-čitač?

iq magazin
Večernji list
17.07.2013.
u 23:46

Poslastica broja jest ekipa News-Bara, portala koji skuplja sve više lajkova i dijeljenja na društvenim mrežama. Otkrivamo tko su newsbarovci i koje su im to priče pribavile obožavatelje, ali i mrzitelje

Spremni za ljeto? Ne zaboravite na ljetovanje ponijeti i silne punjače za sve gadgete koje koristite. A kad ih već nosite, bolje  vam je da se i dobro opremite korisnim aplikacijama! Znate li što je najpovoljnije, kako koristiti i paziti na svoje uređaje, znate li ih odabrati?

U ljetnom broju isfiltrirali smo 30 najboljih i najzabavnijih aplikacija koje svakako morate skinuti. Usto, priredili smo i veliki pregled pametnih uređaja poput smartphonea, tableta... Proučili smo što je najbolje od jeftinoga te izdvojili 10 tablet-računala vrijednih pozornosti.

Bilo da ste na godišnjem odmoru ili praznicima, ljeto je zasigurno vrijeme kada će vam rijetko tko zamjeriti što se opuštate uz igranje igara, gledate dobre filmove ili čitate knjige. Stoga smo pripremili putokaz za filmoljupce, one koji više štuju strip i tehnoefekte, naravno i dobru priču. Kao i putokaz kroz igre za gejmere, ali i one manje ovisne o konzolama.

Predstavljamo i prvog digitalnog hrvatskog književnika. Imamo i rješenje što s gomilom slika s Instagrama. Poslastica broja jest ekipa News-Bara, portala koji skuplja sve više lajkova i dijeljenja na društvenim mrežama. Otkrivamo tko su newsbarovci i koje su im to priče pribavile obožavatelje, ali i mrzitelje. Koga su sve zbunili njihovi uradci i kakve su sve bizarne reakcije primili.

iQ magazin - vaš vodič kroz tehno svijet. Potražite novi broj na svim kioscima!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije