Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

ReversingLabs osvojio prestižnu godišnju nagradu Global InfoSec za najbolji proizvod u području sigurnosti aplikacija

Nagrade je dodijelio časopis Cyber Defense na konferenciji RSA 2022 u San Franciscu
17. lipnja 2022. u 11:18 0 komentara 131 prikaza

ReversingLabs, lider u sigurnosti softverskog lanca opskrbe, osvojio je nagradu Global InfoSec za najbolji proizvod u području sigurnosti aplikacija na konferenciji RSA 2022, održanoj proteklog tjedna u San Franciscu.

Nagrade Global Infosec tradicionalno dodjeljuje časopis Cyber Defense, vodeća publikacija o elektroničkoj informacijskoj sigurnosti. ReversingLabs je nagradu ponio za secure.software, rješenje za zaštitu procesa kontinuirane isporuke, kontejnera i softverskih paketa.

 | Autor :

- Čast nam je primiti ovu prestižnu nagradu za kibernetičku sigurnost od časopisa Cyber Defense i biti prepoznat od vrhunskih sudaca, vodećih stručnjaka za informacijsku sigurnost iz cijelog svijeta, rekao je Mario Vuksan, suosnivač i izvršni direktor ReversingLabsa. „Prijetnje u lancu opskrbe i problemi neovlaštenog mijenjanja softvera i dalje muče tvrtke. Unatoč rastućoj svijesti, mnogi i dalje nisu sigurni kako na te prijetnje odgovoriti. Putem našeg rješenja secure.software pružamo poduzećima olakšanje i sigurnost vezano uz sve verzije softvera koje isporučuju, komentirao je Vuksan.

- ReversingLabs utjelovljuje tri glavne značajke koje kao suci tražimo od najboljih: razumijevanje budućih prijetnji već danas, isplativo rješenje, te inoviranje na neočekivane načine koji mogu pomoći u ublažavanju rizika i biti korak ispred idućeg incidenta", rekao je Gary S. Miliefsky, izdavač Cyber Defense-a.

 | Autor :

Po podacima tog časopisa, u kibernetičkoj sigurnosti trenutačno u svijetu posluje oko četiri tisuće kompanija, i njihov broj raste. Oko deset posto ih udovoljava kriterijima za godišnju nagradu Global InfoSec po različitim kategorijama.

ReversingLabs je u 2022.-oj osvojio još nekoliko nagrada u području jamstva sigurnosti softvera, i to za uslugu Managed Software Assurance. Među njima su Globalna nagrada za izvrsnost u kibernetičkoj sigurnosti (u kategoriji najbolje sigurnosne usluge), zatim zlatna medalja za sigurnost otvorenog koda u Sjevernoj Americi, te zlatno odličje za otkrivanje, opisivanje i odgovor na kibernetičke prijetnje, također u Sjevernoj Americi.

Nedavnim uključivanjem nagrađivane usluge Managed Software Assurance u svoje secure.software rješenje, ReversingLabs je stvorio jedinu integriranu platformu za otkrivanje visokorizičnih prijetnji, malvera, backdoora, izloženih povjerljivih podataka i neovlaštenog mijenjanja softvera tijekom čitavog razvojnog ciklusa.

VEČERNJI TV
Ankica Mamić o Marićevu odlasku: Vlada će ovo politički preživjeti
Borba protiv umora
Borba protiv umora
Osjećate umor i teško vam se motivirati? Evo nekoliko savjeta da promijenite svoju svakodnevicu
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.