Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA VELESAJMU

Reboot Infogamer otvara vrata za više od 50 tisuća ljubitelja video igara

Reboot Infogamer
Foto: Reboot Infogamer
1/18
04.11.2015.
u 16:16

Površinom najveći do sada, unutar četiri paviljona sajam će predstaviti i neke od najvećih svjetskih, ali i regionalnih izdavača video igara

Reboot Infogamer, jedan od najvećih gaming sajmova u Europi, ove godine u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom otvara vrata za više od 50 tisuća posjetitelja i ljubitelja video igara od 11. do 15. studenog na Zagrebačkom velesajmu. Najnovije tehnologija iz gaming svijeta, Virtual Reality uređaje, HTC Vive i Samsung Gear VR, kao i ekskluzivne novitete iz Alienwarea, Steam kontroler i Steam Machine samo su dio ponude koju će gameri moći isprobati na ovom događaju.

Površinom najveći do sada, unutar četiri paviljona (8, 8a, 9 i 11a) sajam će predstaviti i neke od najvećih svjetskih, ali i regionalnih izdavača video igara. Prvi puta cijela hrvatska i regionalna industrija pojavljuje se zajedno na jednom mjestu uz tridesetak malih indie studija.

Reboot Infogamer sajam između ostalog donosi:

  • Najveća izdavačka imena kao što su Blizzard, Ubisoft, Konami, Activision, Sony PlayStation
  • Najuspješniji gaming studiji iz regije Nordeus, Croteam, Eipix, Little Green Man, Nanobit, Mad Head, Cofa Games  i mnogi drugi
  • Velike community evente iz domene gaming video blogginga, streaminga te youtubeinga
  • E-sports turnire: Counter Strike; Global Offensive , Heartstone: Heroes of Warcraft, League of Legends, PES 2016 te Call of Duty
  • Analogne igre i natjecanja u analognim igrama
  • Gaming Cosplay natjecanje s dosada najvećim fondom nagrada
  • Nagradne igre koje će se održavati svaki dan na glavnoj pozornici sajma

Ulaznice za Reboot Infogamer sajam mogu se nabaviti on-line ili na ulazu Zagrebačkog velesajma za vrijeme trajanja sajma po cijeni od 40 kuna za jednodnevnu ulaznicu te 90 kuna za ulaznicu za svih pet dana trajanja. Sajam će biti otvoren od 11. do 15. studenog od 10 sati ujutro do 20 sat navečer.

>> Samouki developeri stvaraju procvat gaming biznisa u RH

>> Sve zbog čega ljudi igraju Mortal Kombat još je tu

Komentara 1

ME
meerkat
10:30 05.11.2015.

Što su zaboga ANALOGNE IGRE? :|

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije