Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Razmišljate o kupnji novog mobitela? Donosimo vam 5 razloga zašto je Samsung Galaxy Note10 najbolji odabir!

Samsung Galaxy Note10
Foto: Promo
1/5
26.09.2019.
u 09:13

S obzirom na sve performanse, inovacije i prednosti, možemo zaključiti kako su Galaxy Note10 i Note10+ uređaji glavni alat poslovnih korisnika, koji sve svoje aktivnosti i obaveze mogu nesmetano i potpuno obavljati čak i izvan ureda

Samsung ni ovoga puta nije razočarao. Nedavno predstavljeni Galaxy Note10 i Note10+ najmoćniji su pametni uređaji do sad. Od elegantnog dizajna do naprednih video alata, nadograđenog super brzog punjenja, AI značajki i svestrane S Pen olovke, svaki element ovih pametnih uređaja optimiziran je kako bi vam ponudio jedinstveni doživljaj.

Foto: Arena Hospitality Group

1. Dizajn koji obara s nogu
Galaxy Note10 uređaji prvi put dolaze u dvije veličine pa imamo priliku odabrati onu koja nam najviše odgovara. Note10 dolazi sa 6,3-inčnim Cinematic Infinity zaslon, a Note10+ s najvećim 6,8-inčnim Note Cinematic Infinity zaslonom do sada. Na vrhu zaslona nalazi se prednja kamera koja zauzima malo prostora te nam ostavlja više zaslona.

Jednostavno, ergonomsko prianjanje i lagana konstrukcija postavljaju novi standard za dizajn pametnih telefona. Oba uređaja su elegantnog oblika, debljine svega 7,9 milimetara. Također, Samsung je pojednostavio izgled tipki i njihovo korištenje. Sada je desna strana uređaja potpuno bez tipki, a Bixby i tipka za paljenje/gašenje uređaja integrirane su u jednu prilagodljivu tipku na lijevoj strani.

2. Performanse nove generacije
Samsung je tanki dizajn Galaxy Note10 uređaja nadopunio sa snažnim specifikacijama. Dovoljno je reći da su ovi pametni telefoni nenadmašivi kada je u pitanju brzina. Galaxy Note10+ dugotrajno punjenje uređaja čini stvar prošlosti. Dodavanjem super brzog punjenja na popis inovacija koji uključuje i Wireless PowerShare značajku uz koju bežično možemo napuniti svoj Galaxy Watch Active2 ili Galaxy Buds bežične slušalice. Tako možemo igrati igrice, streamati, pregledavati obavijesti, pa čak i snimati i uređivati videozapise, bez brige o tome hoće li baterija trajati cijeli dan.

Samsung je također optimizirao svoje flagshipove pomoću AI tehnologije koja regulira performanse na temelju načina na koji koristimo telefon. Sve aplikacije koje najčešće koristimo uvijek će biti spremne i otvorit će se bez zastajkivanja.

Foto: Arena Hospitality Group

3. S Pen olovka će vas oduševiti
Galaxy Note10 donosi snažne inovacije uz pomoć S Pen olovke. Redizajnirana S Pen olovka s funkcijom pokreta S Pen Air daje nam mogućnost prilagodbe, zbog čega svoje bilješke možemo automatski pretvoriti u digitalni tekst pomoću aplikacije Samsung Notes i izvoziti ih u različite formate, uključujući Microsoft Word. Također, jednim potezom zgloba možemo birati funkcije kamere, povećati i udaljiti kadar, upravljati glazbom i video kontrolama te još mnogo toga.

Način funkcioniranja je jednostavan. Prilikom fotografiranja ili snimanja videozapisa, S Pen olovku orijentirajte prema telefonu i pritiskom gumba možete, na primjer, nacrtati krug u zraku za trenutno zumiranje ili napraviti potez rukom prema gore za prebacivanje s prednje na stražnju. Najbolje od svega je što su kontrole gesta S Pen u potpunosti prilagodljive pa tako korisnici mogu prilagoditi svoje zračne geste na način koji im prirodno najbolje odgovara.

4. Kamera koja podiže videozapise i fotografije na novu razinu
Ovi pametni uređaji sadrže najsuvremenije alate za snimanje savršenih videozapisa i fotografija te, zahvaljujući kombinaciji napredne tehnologije za obradu slika i softvera, podižu mobilne videozapise i fotografije na novu razinu. Galaxy Note10 uređaji omogućuju snimanje profesionalnih videozapisa koji izgledaju i zvuče nevjerojatno, i to bez korištenja dodatne opreme. Uz značajku Video Live Focus lako se možemo usredotočiti na objekt koji fotografiramo, dok značajka Zoom-in Mic pojačava i izolira željene zvukove. Također, noćni način rada sada je dostupan i na prednjoj kameri, što korisnicima osigurava vrhunske selfije i u tamnim uvjetima, bez obzira na to je li riječ o fotografiranju večere, koncerta ili zalaska sunca.

Za gejmere i vloggere koji žele dodati osobnost streamingu, poboljšati svoje tutoriale i kreirati zabavniji i privlačniji videozapis, Galaxy Note10 je uveo Screen Recorder pomoću kojeg se jednostavno snima sve što se prikazuje na zaslonu te dodaju željene reakcije.

Foto: Arena Hospitality Group

5. Galaxy eko-sustav u jednom pametnom uređaju
Galaxy Note10 dolazi s proširenim mogućnostima Samsung DeX-a, što znatno olakšava rad. Putem jednostavne USB veze sada možemo upravljati datotekama te koristiti mobilne aplikacije pomoću miša i tipkovnice, pri čemu podatke na uređaju čuva sigurnosna platforma Samsung Knox. Uz Galaxy Note10 možemo se jednim klikom izravno povezati sa svojim Windows 10 računalom, kako bismo nesmetano čitali obavijesti, primali i slali poruke te pregledavali fotografije bez upotrebe pametnog telefona.

S obzirom na sve performanse, inovacije i prednosti, možemo zaključiti kako su Galaxy Note10 i Note10+ uređaji glavni alat poslovnih korisnika, koji sve svoje aktivnosti i obaveze mogu nesmetano i potpuno obavljati čak i izvan ureda. Drugim riječima, Galaxy Note10 pružit će nam slobodu i mogućnost da iskažemo svoju kreativnost, ostvarimo svoje ciljeve i radimo ono što volimo – gdje god se nalazili.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije