Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za roditelje i djecu

Prva radionica rukotvorina tvrtke Dell i časopisa do!ts

dell (1)
Foto: DELL
1/3
05.12.2012.
u 13:10

Djeca i roditelji imali su zadatak izraditi pet vrsta poklona, pakovanja, čestitki i ukrasa.

U prostorima zagrebačkog Palace Hotela održana kreativna radionica rukotvorina za djecu i roditelje u organizaciji tvrtke Dell i do!ts magazina kao uvod u novu Facebook aplikaciju 'DELL - inspired gifting'.

Djeca i roditelji imali su zadatak izraditi pet vrsta poklona, pakovanja, čestitki i ukrasa. Nakon uspješno završenih zadataka, u nekoliko sati pozitivne i zaigrane atmosfere, djeca, uz manju pomoć svojih roditelja, uspješno su završila sve zadatke.

Sve rukotvorine bit će predstavljene u obliku foto-vodiča, koji će se nalaziti unutar Facebook aplikacije. Korisnici će biti potaknuti da sami izrade bilo vlastitu rukotvorinu ili jednu od pet predstavljenih na radionici, odnosno u foto-vodiču unutar aplikacije.

Prijatelji korisnika koji će slati fotografije svojih uradaka moći će glasovati putem aplikacije, a oni s najviše glasova bit će nagrađeni Dell Notebook uređajem.

Kreativnu radionicu vodili su urednici do!ts magazina, najpopularnijeg domaćeg magazina za promicanje handmade kulture.

>>Igraonica u kojoj djeca razvijaju samopouzdanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije