Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOOGLE:

Provjerite e-mail: Zbog buga izbrisane poruke u Gmailu

tipkovnica
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
31.01.2014.
u 22:45

Moguće je da su vam zbog buga neke poruke slučajno obrisane ili završile u spamu

Google je korisnicima Gmaila poslao obavijesti o mogućnosti da im je zbog greške izbrisan dio poruka, prenosi Cnet.

"Možda vas je zahvatio nedavni problem u Gmailu koji je nehotice uzrokovao da neki potezi (na primjer, obriši, prijavi spam) povučeni tijekom gledanja poruke utječu na drugu poruku. Problem se pojavio između 15. siječnja i 22. siječnja te je sad popravljen", stoji u obavijesti.

Dakle, moguće je da su vam zbog buga neke poruke slučajno obrisane ili završile u spamu. Google je izvijestio da problem nije zahvatio sve korisnike te da je najvjerojatnije utjecao na one koji koriste aplikacije za Gmail na Appleovu operativnom sustavu iOS, mobilnim preglednicima, i offline verzijama Gmaila.

Zasad nije poznato koliko je ljudi osjetilo posljedice buga. Google je zamolio korisnike da pregledaju folder za neželjenu poštu i koš smeće kako bi se osigurali da tamo slučajno nisu završile neke poruke koje tamo ne bi trebale biti.

>> Imate problema s Gmailom? Ne brinite, nije do vas!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije