Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3DOODLER

Projekt 3D olovke prikupio više od milijun dolara na Kickstarteru

colin farrell
Foto: Bigpictures
1/2
22.02.2013.
u 08:27

3Doodler koristi plastiku koja se u zraku brzo hladi i stvrdnjava. Riječ je o novoj tehnologiji koja trenutno čeka na patentiranje

Projekt trodimenzionalne olovke 3Doodler u samo nekoliko dana prikupio je više od milijun dolara na Kickstarteru, stranicu na kojoj zainteresirani mogu financijski podržati neki projekt, prenosi LA Times. Prvotni cilj je bio prikupiti 30.000 dolara, no taj je iznos vrlo brzo premašen.

Kako opisuju autori projekta, 3Doodler je najjeftiniji način trodimenzionalnog printanja i koristi plastiku koja se brzo hladi i stvrdnjava. Riječ je o novoj tehnologiji koja trenutno čeka na patentiranje.

Svi oni koji žele isprobati 3Doodler za 75 dolara do prosinca mogu primiti uređaj i dvije vrećice plastike, odnosno 10 vrećica za 99 dolara. Oni nestrpljiviji moraju prikupiti 10.000 dolara kako bi 3Doodler dobili do rujna.

>> Zabijte glavu u jastuk i spavajte kao beba čak i na poslu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije