Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Appleov novi uređaj

Prodaja iPada 2 u počinje u petak u 19 sati, cijena još neobjavljena

iPad 2
AFP
Autori: mz/VLM, tib
04.05.2011.
u 14:32

Još se ne zna koliko će uređaja pustiti u prodaju, a od ponedjeljka će se ponude davati mailom te primati narudžbe

Prodaja iPada 2 u Hrvatskoj počinje u petak točno u 19 sati. Cijena je još uvijek nepoznata kao i broj uređaja koji će pustiti u prodaju, a predbilježbe nisu moguće.
Od ponedjeljka će se ponude davati i mailom te primati narudžbe.

A što je to privlačno u iPadu 2? Dvije kamere za FaceTime i snimanje HD videozapisa, dvojezgreni čip A5, 10-satni vijek trajanja baterije... A sve to u lakšem i tanjem dizajnu, jer nova je generacija 33 posto tanja i do 15 posto lakša pa ga je još ugodnije držati. A surfanje internetom, rad s e-poštom, gledanje filmova i čitanje knjiga intuitivno je i prirodno, kaže se u opisima na službenim Appleovim stranicama.

Ključne riječi

Komentara 12

DI
dr-ivek
15:10 04.05.2011.

\"A surfanje internetom, rad s e-poštom, gledanje filmova i čitanje knjiga intuitivno je i prirodno\" ########################################## Sad još samo da Rvacka nema najskuplji internet na svijetu, a pogotovovo preko mobilnih uređaja, to bi bilo dobro.

OB
-obrisani-
15:13 04.05.2011.

Što je to ipad 2? Malo stakla, malo plastike, malo čipova i mnogo debeloga mesa novih hrvatskih skorojevića!

DU
Deleted user
15:10 04.05.2011.

A oni koji su kupili iPad1 sada su sretni kao najveće naivčine, jer još sada moraju otplaćivati kredit za ovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije