Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U PROŠLOST

Predsjedničkoj stranici vraćen stari dizajn: 'Bit će modernija od Josipovićeve'

Kolinda
Foto: Screenshot
19.02.2015.
u 14:50

Glasnogovornik Kolinde Grabar Kitarović objasnio je da za drugo rješenje nisu imali tehničke pretpostavke

Danas je prvi radni dan nove predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, a zanimljiva promjena dogodila se i na službenoj predsjedničkoj web-stranici. Naime, stranici koja je bila redizajnirana za vrijeme mandata Ive Josipovića vraćen je stari dizajn.

Iako je stranica "apdejtana" novim podacima, fotografijama i biografijom nove predsjednice, dizajn izgleda neobično zastarjelo. "Povratak u prošlost" primijetili su neki korisnici društvenih mreža.

 

Glasnogovornik nove predsjednice Luka Đurić objasnio nam je kako je ova stranica prijelazno rješenje.

- Nismo imali nikakve tehničke pretpostavke da napravimo nešto drugo. Nova stranica će se napraviti unutar deset dana - rekao je Đurić, dodajući da će se ići na još moderniju stranicu od one koju je imao Josipović.

>> Prvi radni dan predsjednica Kolinda započela postrojavanjem počasne bojne

>> 'Uvijek sam instinktivno znala kako se ponašati u blizini zmija'

Komentara 2

BA
balic
12:19 19.02.2015.

Pazi ,za objasnje cekaju odgovor,a sto niste Josipovica pitali zasto je mjenjao onda niste trazili objasnjenje.. Ona je vratila na ono kako je bilo i sta je u tome lose? Nek mi netko objasni ..

RA
Rak
16:46 19.02.2015.

nevjerojatno čime se neki ograničeni ljudi bave i spominju neko vraćanje u prošlost! Pa tek je preuzela dužnost predsjednica pa će i ta stranica doći na red! bijedo ograničena hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije