Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Predbilježite se za Huawei P10 i pokupite set vrijednih dodataka

Huawei P10
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
28.03.2017.
u 08:15

Huawei P10 uskoro će se naći u ponudi, a ukoliko već razmišljate o kupnji, predbilježite se što je prije moguće kako biste uz njega dobili i jedinstven set vrlo korisnih dodataka.

Od prvih najava, Huawei P10 izazvao je velik interes korisnika, što i ne čudi, jer se radi o pametnom telefonu koji na najbolji način spaja napredne karakteristike ključne kod izbora idealnog pametnog telefona većine korisnika.

P10 se odlikuje kompaktnom veličinom i malom težinom uz zadržavanje velikog, visokokvalitetnog zaslona i dugovječne baterije. Za sigurnost se brine najsofisticiraniji čitač otisaka prstiju, a zahvaljujući vrlo snažnom procesoru i grafičkom čipsetu, P10 je i iznimno brz. Uz sve to, ovaj uređaj opremljen je i fenomenalnom kamerom, što je mnogim korisnicima i ključna značajka kod odabira idealnog telefona. Kamera uređaja razvijena je u suradnji s Leicom, a opremljena je s dva senzora i naprednim softverom čime pruža do sad neviđene umjetničke mogućnosti snimanja fotografija. Kada se sve napredne značajke novog Huaweija P10 spoje u jedan iznimno privlačno dizajniran uređaj vrhunske izrade, jasno je da u potpunosti zaslužuje nadimak „Savršena desetka“. Ukoliko želite postati vlasnik ovog uređaja, imamo mali savjet – naručite ga što prije!

Prije nego postane dostupan u tradicionalnim i online trgovinama, Huawei P10 bit će dostupan i putem prednarudžbi u Elipsu, a svaki kupac može očekivati i uistinu impresivan set box.

Foto: Promo

Tako kupljen Huawei P10 dolazi u setu s nekoliko gadgeta i dodataka koji će zasigurno biti korisni, posebno tijekom isprobavanja nevjerojatnih fotografskih sposobnosti novog Huaweijevog uređaja. Prijenosna baterija osigurat će dovoljnu zalihu energije za one koji često putuju i neprestano su u potrazi za savršenom fotkom ili videom. Selfie štap će omogućiti još lakše snimanje savršenog selfieja, punjač za automobil omogućit će punjenje baterije bez potrebe za povratkom kući, dok će USB C/ USB micro i USB C / USB A adapteri omogućiti jednostavan prijenos fotografija na vanjski tvrdi disk i druge uređaje za pohranu podataka.

Unatoč maloj težini, prijenosna baterija AP08Q nudi kapacitet do 1000 mAh, a zahvaljujući USB C i USB micro priključcima, može se puniti gotovo svim punjačima dostupnim na tržištu. No, njezina najvažnija značajka je da dolazi s podrškom za SuperCharge tehnologiju koja omogućuje punjenje telefona poput Huaweija P10 ili Mate 9 gotovo dvostruko brže nego uz korištenje standardnog punjača. Manje od 30 minuta dovoljno je da se napuni pola baterije, što je dostatno za cjelodnevno korištenje telefona.

Foto: Promo

AP38 punjač za auto također podržava SuperCharge tehnologiju, a nakon što se uključi u utičnicu upaljača za cigarete, sve što trebate napraviti je uključiti punjač u USB priključak ljubičaste boje kako bi započelo brzo punjenje. Kada ujutro primijetite da vaš telefon nije napunjen, svega pola sata vožnje do radnog mjesta bit će dovoljno da napunite vaš pametni telefon.

Još jedan dodatak koji dolazi u ovom posebnom paketu je i AF14 selfie štap. Ovaj koristan držač telefona prikladan je za transport zbog svog dizajna i načina slaganja, a spajanjem s telefonom putem utora za slušalice, moguće je upravljati okidačem kamere i videa preko gumba na dršci, a po potrebi može poslužiti i kao prigodan tronožac kod snimanja zahtjevnijih fotografija.

Prednarudžbom Huaweija P10 ne samo da ćete prije od ostalih moći uživati u vašem #Perfect10 pametnom telefonu, nego ćete uz njega dobiti i nekoliko izvrsnih dodataka koji će omogućiti još bolje korisničko iskustvo.

Foto: Promo

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2015. godini tvrtka je i treći najveći proizvođač mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 16 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Svoj Huawei P10 možete prednaručiti putem Elipso web shopa u razdoblju od 15.03. do 31.03.2017 Isporuka do kraja svibnja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?