Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HyperAdapt 1.0

Povratak u budućnost postao stvarnost: Nike predstavio samovezajuće tenisice

Nike HyperAdapt 1.0
Foto: Nike
1/5
17.03.2016.
u 09:22

Tenisice koriste baterije za čije je punjenje potrebno oko tri sata

Sjećate li se Povratka u budućnost 2, u kojemu mladi Michael J. Fox u tadašnjoj "budućnosti" nosi tenisice koje se same zavezuju?

Nike je jučer u New Yorku predstavio nešto jako slično tome. Riječ je o modelu HyperAdapt 1.0 u koji je dovoljno staviti nogu i stisnuti gumb + i vezice se same zatežu pomoću sićušnog motora, prenosi USA Today, čiji je novinar isprobao tenisice.

Tenisice koriste baterije za čije je punjenje potrebno oko tri sata, a u Nikeu kažu da ih uz prosječnu upotrebu treba puniti tek svakih par tjedana, o čemu korisnika obavještava svjetlosni sustav. Nike još nije najavio cijenu.

>> Hoverboard iz Povratka u budućnost postaje stvarnost

>> Zvijezda filma "Povratak u budućnost" navršio je 30 godina

Komentara 1

IV
ivanakaze
13:41 14.04.2016.

Samo nam to fali, da nam djeca ni tenisice ne znaju vezat. Fora, ali pretjerujete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije