Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24 GODINE POSLIJE

Evo kako izgleda remake originalnog PlayStationa

PlayStation Classic
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/12
14.11.2018.
u 13:02

PlayStation Classic dolazi s 20 probranih retroigara koje su se mogle igrati i na Sonyjevoj prvoj konzoli

Trenutni povratak u djetinjstvo i zabavna nadmetanja s prijateljima u avanturama na ekranu. To je dašak nostalgije u režiji Sonyja koji je jučer u Zagrebu predstavio igraću konzolu PlayStation Classic

Ovo je reizdanje slavnog originalnog Playstationa iz 1994. godine, ali manjih dimenzija i s današnjim priključcima. Dakako, nema CD-a koji je danas zaboravljen, ali tu su originalni upravljači s istim gumbima koji su nam bolovima u prstima signalizirali da možda igramo predugo...

Globalna premijera nove konzole očekuje se početkom prosinca, a moći će se nabaviti i u Hrvatskoj. Stajat će oko 700 kuna (službena cijena nije još objavljena). 

PlayStation Classic
1/12

Ono što je poznato jest da PlayStation Classic dolazi s 20 retroigara koje su se mogle igrati i na originalnoj konzoli, a među njima su i TEKKEN3, GTA, Final Fantasy VII, R4: Ridge Racer Type 4, Jumping Flash!, Metal Gear Solid, Twisted Metal...

Mala demonstracija u Zagrebu prikazala je da su igrači zaboravili sve tajne kombinacija komandi na upravljačima i da smo pomalo zahrđali u TEKKEN-u, a da se u igrama vožnje igrači zanose u stranu što je efekt koji je stigao tek u kasnijim konzolama. No, instant-zabava je zagarantirana! 

Jedino bi mnogi igrači željeli vidjeti više naslova pa se nadaju da će Sony ipak u nekom trenutku promijenili odluku i vratiti još neke popularne naslove. 

Lani je Nokia izazvala veliku pozornost remakeom svog legendarnog mobitela 3310 i postigla zavidan marketinški uspjeh, no upitno je koliko su korisnici stvarno krenuli koristiti se tim modelom. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se retroplan rasplesti za Sony. 

VIDEO Počeo je Interliber

Komentara 1

ZN
Znakovljenagrbu
14:08 14.11.2018.

Ova šatrokomičarka/influencerica/štogod AA. Kakvo je to zlo od žene, čudo jedno. Tipičan primjer "ljevoruke": Bluje, i riga vatru po svemu što ima veze s RKC, premda nije pripadnica iste. Obilježava Božić (u prejedanju, podliježući konzumerizmu, hvaleći se time javno), ne znajući da "obilježava" malog Boga, kojeg uporno negira, i sprda se. Izruguje se na najjače (njezin nivo razgovora) s gdjom Markić, majkom 4-ero sinova, s jednim zakonitim mužem. Nitko ne zna što joj je potonja učinila (nije ništa!), ali ova bluje i bluje, s tendencijom biti - humoristična. Povređuje dostojanstvo osobe, a Željka šuti (zasad). "Skrinšotovi" ! Ako želi biti "humoristična", neka se obruši na anku partizanku mrak sataraš, ili na svoju mater-raspuštenicu. Kaj? To nije smiješno? Zakaj? Ona joj je mater? Paaa? I gdje Željka Markić je matar 4-ero sinova, s jednim (zakonitim) mužem, ponavljam. "Komičarka" i njena mater se zalažu za ubijanje, pardon - abortus, nerođene djece, gdja Željka ih brani, ne da na njih. "Komičarka" se zalaže za amebe i činčile, i prestravljuje se kad čuje da je Siriji ubijeno dijete, no ista se ne prestravljuje dok joj u susjedstvu, u zgb. bolnici, kiselinom i nožem ubijaju malo/g/u susjed/a/u, iz trubuha nečije matere, dok "partner" dotične ubojice (žena koja ubija svoje dijete) je "ohrabruje"??!! Kako se takva "komičarka" može bojati, i smatrati smetnjom bebicu, pardon - nakupinu stanice, od 2 cm?? Zemljo Hrvatska, Bog te blagoslovio, uz zagovor današnjeg sveca Tavelića ♥

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije