Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Potražite High5 plakat i pogledajte spot za novi hit singl zagrebačkih repera

NFC
Promo
PR
Autor
PR članak
04.06.2017.
u 07:00

Polijepljeni plakati opremljeni su NFC tehnologijom, tako da fanovi dodirom plakata sa svojim pametnim telefonom koji posjeduje NFC automatski dobivaju pristup ekskluzivnom sadržaju.

Svoj novi singl naziva „Nema da nema“ dečki iz hip-hop senzacije High5 predstavili su na sebi svojstven, originalan način. Na tajnom koncertu u zagrebačkom kultnom noćnom klubu „Klub“, premijerno su izveli novi singl pred najvjernijim fanovima, a uz pomoć Vipneta putem livestreama pratili su ih fanovi iz cijele Hrvatske i tako prisustvovali prvom live Instagram koncertu! Popularni reperi otišli su korak dalje pa video spot za novi singl, od danas možete pogledati širom Hrvatske – i to direktnim streamanjem s NFC plakata.

Kako to funkcionira? Polijepljeni plakati opremljeni su NFC tehnologijom, tako da fanovi dodirom plakata sa svojim pametnim telefonom koji posjeduje NFC automatski dobivaju pristup ekskluzivnom sadržaju. Kako i oni ostali ne bi bili zakinuti, novi video spot moguće je pogledati i skeniranjem QR koda s pametnih plakata koji su postavljeni na javnim mjestima i Vip centrima u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Karlovcu, Puli, Sisku i Slavonskom Brodu.

Pretpremijeru spota omogućuje Vipnet, lider u inovacijama na telekom tržištu, ujedno i posebno orijentiran prema mladima i njihovim potrebama, koji u sklopu nove ljetne Vipme prepaid kampanje svojim mladim korisnicima poklanja 10 puta više megabajta uz svaku nadoplatu računa, pod motom – Nema da nema megabajta ovo ljeto uz Vipnet.

Želite prijaviti greške?