Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Portal 24sata.hr vam poklanja četiri PlayStation 4 konzole!

Uključite se u nagradnu igru na portalu 24sata
Foto: 24sata.hr
PR
Autor
PR članak
24.01.2014.
u 16:44

Uključite se u veliku nagradnu igru portala 24sata.hr i osvojite najiščekivaniji proizvod godine prije njegovog dolaska u prodaju u Hrvatskoj!

Nakon velikog interesa za PlayStation 4 konzole koje smo poklanjali u prosincu, portal 24sata.hr je odlučio još jednom nagraditi svoje vjerne čitatelje najiščekivanijim proizvodom godine i to prije njegovog dolaska u prodaju u Hrvatskoj! Koncept igre je isti, no fond nagrada je duplo veći - ovog vam puta poklanjamo čak četiri PlayStation 4 konzole!

Ako stvarno željno čekate njegov dolazak u Hrvatsku i već maštate o  svim mogućnostima koje nudi, nećete imati problema s rješavanjem nagradnog kviza koji stoji između vas i moćne konzole jer je većina pitanja vezana upravo uz PlayStation. Kliknite na www.24sata.hr/playstation do 28. siječnja u 11 sati,  odgovorite na tri jednostavna pitanja i provjerite imena dobitnika tog dana iz 12 sati jer ćete uz malo sreće možda baš vi postati sretni vlasnik novog PlayStationa!  

Sretno svima!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?