Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATELITSKE SNIMKE

Pogledajte koliko se Hrvatska promijenila u posljednjih 35 godina

Foto: screenshot/Google Earth
08.06.2019.
u 19:52

Promjene koje su se događale možete gledati iz velike udaljenosti ali možete i približiti i pratiti razvoj pojedinih sela i manjih mjesta.

Zanima vas kako je Hrvatska izgledala prije 35 godina? Aplikacija Google Earth Timelapse otkrit će vam kako se zemlja razvijala od 1984. godine na dalje.

Na aplikaciji možete vidjeti seriju fotografija za svaku godinu, a Google je za ovaj projekt, na kojem možete vidjeti i druge dijelove svijeta, koristio više od 15 milijuna fotografija prikupljenih s 5 različiti satelita.

Promjene koje su se događale možete gledati iz velike udaljenosti ali možete i približiti i pratiti razvoj pojedinih sela i manjih mjesta. 

U nastavku vam donosimo neke od većih hrvatskih gradova. Provjerite kako su se razvijali.

Zagreb

Osijek

Rijeka

Split

Šibenik

Pula

Ključne riječi

Komentara 2

PA
pandur
07:30 09.06.2019.

Stotine tisuća mozgova sprženi od komunizma i jugoslavenstva ostali isti,naslijedili korupuciju i lopovluk od bivše kleptokracije,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije