Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

PLIVAzdravlje od sada i na iPhoneu!

Svima dobro poznati Virtualni atlas već su preuzele mnoge škole i ustanove. Sada ga činimo dostupnim još širem krugu korisnika iPhonea, iPod Toucha, iPada, kojih je danas u svijetu iz dana u dan sve više.
06. svibnja 2010. u 14:46 0 komentara 8 prikaza
pliva
Foto: PLIVAzdravlje

Zadovoljstvo nam je predstaviti posve nove jedinstvene usluge PLIVAzdravlja koje će vam portal učiniti još dostupnijim. Uspješna Appleova internetska trgovina App Store od sada je bogatija za hrvatsku aplikaciju Virtualnog atlasa.

Preuzmite je dodirom!

PLIVAzdravlje prepoznaje potrebu sve većeg broja korisnika touch aplikacija iPhone/iPod te smo prvi zdravstveni portal koji svojim čitateljima omogućava korištenje novih usluga. Korištenje i navigacija Atlasom iznimno je jednostavna, potrebno je samo dodirnuti anatomsku strukturu tijela i otvorit će se stranica s pregledom svih struktura koje ju sačinjavaju. Slikovni prikaz omogućuje vizualiziranje pojmova koji su neodvojivi dio medicinske terminologije, posebno kada je riječ o ozljedama ili oštećenjima mišićno-koštanog sustava.

Svima dobro poznati Virtualni atlas već su preuzele mnoge škole i ustanove. Sada ga činimo dostupnim još širem krugu korisnika iPhonea, iPod Toucha, iPada, kojih je danas u svijetu iz  dana u dan sve više. Svoju ćemo ponudu uskoro obogatiti novim sadržajima. Aplikaciju je jednostavno preuzeti putem App Storea (upute što je potrebno i kako preuzeti aplikaciju potražite na www.PLIVAzdravlje.hr/appstore) ili jednostavno upisom u internetski preglednik adrese www.PLIVAzdravlje.hr/virtualniatlas

Aplikacija je besplatna i jednostavna za korištenje. Preuzmite je još danas!

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.