Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novitet iz Sonyja

Playstation®4 stiže na hrvatsko tržište!

sony playstation 4,sony ps4 (1)
Reuters/PIXSELL
25.11.2013.
u 16:13

Uz PS4 će 29. siječnja biti predstavljen i niz perifernih uređaja, uključujući bežični kontroler(DUALSHOCK®4), postolje za punjenje DUALSHOCK®4 i okomito postolje.

Sony Computer Entertainment Europe Ltd. (SCEE) danas je najavio kako dugo iščekivani sustav PlayStation®4 (PS4™) na hrvatsko tržište stiže 29. siječnja 2014. Njegova preporučena maloprodajna cijena bit će 3299 kuna. Osim toga je najavljen i novi PS4 hardverski komplet koji će uključivati sâm sustav i igru Killzone™: Shadow Fall. Preporučena maloprodajna cijena toga kompleta bit će 3599 kuna. Za te cijene dobiva se izvanredna vrijednost sljedeće generacije kućne zabave.

- Veoma smo uzbuđeni zbog dolaska PS4 u Hrvatsku, ali i zato što možemo ispuniti visoka očekivanja igrača koji su strpljivo čekali objavu datuma lansiranja - kazao je viši menadžer prodaje i marketinga tvrtke SCEE za istočnu i jugoistočnu Europu, Steve Foster.

Uz PS4 će 29. siječnja biti predstavljen i niz perifernih uređaja, uključujući bežični kontroler(DUALSHOCK®4), postolje za punjenje DUALSHOCK®4 i okomito postolje. DUALSHOCK®4 donosi nov i sveobuhvatan doživljaj igre s mnogo novih nadogradnji i značajki. Uz poboljšane senzore pokreta, ugrađeni zvučnik, svjetlosnu traku i nove hardverske značajke, DUALSHOCK 4 otvara uzbudljive nove arene za doživljaje igara sljedeće generacije, u tri boje: jet crnoj, magma crvenoj i morsko plavoj, po maloprodajnoj cijeni od 449 kuna.

PlayStation®4 stiže s jednom od najjačih kolekcija igara ikad napravljenih za igraću platformu. To uključuje ekskluzivne naslove: Killzone™: Shadow Fall, najnovijeg nastavka planetarno popularne franšize Killzone® iz studija Guerrilla Games, i KNACK™, autora Marka Cernyja, jednog od najvećih umova u industriji videoigara. KNACK je zabavna platformska igra smještena u jedinstven i maštovit svijet.

Osim toga, SCE Worldwide Studios razvija više od 30 naslova, od kojih 12 posve novih, uključujući InFamous™: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast i Everybody’s Gone to The Rapture. Od 30 naslova u pripremi, njih 20 će biti dostupno unutar godine dana od lansiranja sustava PS4 na tržište.

Igre developera i izdavača koje tek trebaju stići na PS4 uključuju Destiny™ iz studija Bungie, Inc., u partnerstvu s Activision Publishers, Inc., Call of Duty®: Ghosts i Skylanders Swap Force™ iz studija Activision Publishers, Inc., Diablo® III iz studija Blizzard Entertainment, Inc., KINGDOM HEARTS III i FINAL FANTASY® XV iz studija SQUARE ENIX, Assassin’s Creed® IV Black Flag™ i Watch_Dogs™ iz studija Ubisoft Entertainment, NBA® 2K14 iz studija 2K Sports, The Elder Scrolls® Online iz studija Bethesda Games te LEGO®Marvel™ Super Heroes, Mad Max ™ iz studija Warner Bros. Interactive Entertainment te Minecraft iz studija Mojang.

Nadolazeći naslovi neovisnih izdavača za PS4 uključuju: N++ (Metanet), Volume (Mike Bithell), Wasteland Kings (Vlambeer), Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), Guns of Icarus Online (Muse Games), Super Exploding Zoo (oneyslug), Road Not Taken (Spry Fox) i Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).

Značajna snaga krije se i iza sustava PlayStation®Plus (PS Plus), a potvrđen je i niz usluga dostupnih za PS4, poput kolekcije Instant Game, pohranjivanja u cloud te online igranje za više igrača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije