Naslovnica Tech/Sci Gadgeti

Playstation kao poklon je uvijek dobro rješenje - Tele2 misli na sve gamere

Honor 7S, Playstation 4, Fifa 2019 te dodatne tri sjajne igre idealan su odabir za svakoga tko ovih blagdana želi uživati u čarima moderne tehnologije u krugu najmilijih.
19. prosinca 2018. u 09:16 158 prikaza
Tele2 misli na sve gamere
Foto: Promo

Vrijeme je darivanja pa ovih blagdana Tele2 svojim korisnicima daje još više. Kako bi ljubitelji gaminga mogli uživati u vrhunskim igrama i uređajima te neograničenoj slobodi komunikacije, korisnicima su za samo 80 kuna mjesečno, uz tarifu RASPALI s BEZBROJ GB, dostupni Honor 7S, Playstation®4 Slim 500 GB s četiri odlične igre: Fifa 2019, Gran Tourismo Sport, God of War i Horizon Zero Dawn complete edition. Uz to, korisnici na dar dobivaju tromjesečno PS Plus članstvo. Ako korisnik odluči realizirati kupnju preko webshopa, na dar dobiva i igru Spyro Reignited Trilogy.

Sa zaslonom od 5.45 inča HD rezolucijom, Honor 7S izvrstan je uređaj za svakoga tko želi imati dobre fotografije i bateriju koja može izdržati cijeli dan korištenja. Na stražnjoj strani smještena je kamera rezolucije 13 MP uz koju je smještena LED bljeskalica koja u noćnim uvjetima daje dovoljno svjetla za dobre fotografije dok se druga LED bljeskalica nalazi uz prednju kameru od 5 MP te omogućuje dobro osvijetljene selfije, bez obzira na okolno osvjetljenje.

Kada šaljemo blagdanske čestitke ili dijelimo fotografije s druženja i raznih okupljanja, ne želimo razmišljati o potrošenim gigabajtima i minutama pa je zato tarifa RASPALI s BEZBROJ GB i neograničeno minuta upravo idealan odabir.

Sretne i vesele blagdane želi vam Tele2.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka