Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SONYJEVA KONZOLA

PlayStation 4 prodan u 4,2 milijuna primjeraka

PS4
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
08.01.2014.
u 08:41

Od ljeta će biti moguće igranje starih naslova na novim konzolama

PlayStation 4 do 28. je prosinca prodan u 4,2 milijuna primjeraka, izvijestili su iz Sonyja. Diljem svijeta i putem PlayStation Storea prodano je više od 9,7 primjeraka softvera za PS4, koji je sada dostupan u 53 zemalja, a među najprodavanijim igrama su Call of Duty: Ghosts, Assassin's Creed IV Black Flag, Battlefield 4, FIFA 14 i Killzone Shadow Fall.

Najveći PlayStationov konkurent Xbox One do kraja je godine prodan u više od 3 milijuna primjeraka, izvijestio je nedavno Microsoft.

Podsjetimo, PS4 na hrvatsko tržište trebao bi stići 29. siječnja.

A stigla je i radosna vijest za sve one koji i dalje žele igrati igre za prethodne generacije Sonyjeve konzole. Naime, na streaming servisu PlayStation Now gamerima će od ljeta na raspolaganju biti Sonyjeve igre za PlayStation 1, 2 i 3 koje će se osim na četvorki moći igrati i na trojki, kao i PlayStationu Vita, piše Mashable.

Korisnici će moći posuditi jednu igricu, ili platiti pretplatu kako bi igrali više naslova. Zasad nije poznato kakve će biti cijene. Vijest je naišla na kritike nekih gamera koji poručuju da žele igrati koje već posjeduju, a ne ponovno plaćati za stare igre.

>> U 24 sata prodano više od milijun PlayStationa 4

>> U 18 dana prodano 2 milijuna Xbox Onea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije