Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sad

Pinterest postao treća najposjećenija društvena mreža

pinterest
Pinterest
06.04.2012.
u 22:13

Pinterest je najkorištenija društvena mreža u Americi odmah nakon Facebooka i Twittera

Socijalna mreža Pinterest postala je treća najposjećenija društvena mreža u SAD-u, odmah nakon Facebooka i Twittera. Krajem prošle godine ova društvena mreža ušla je u top 10 i bila iznad Google+ i Tumblra, no posljednjih nekoliko mjeseci pretekla je i Linkedin i MySpace, piše Neowin.net.

Prema istraživanju koje je proveo Experian,  ne samo da je Pinterest postala treća društvena mreža, već je i pokazano kako 91 posto odraslih koriste društvene mreže i da su za 15 posto internet prometa u Americi upravo zaslužne društvene mreže.

Za one koji još nisu upoznati, korisnici Pinteresta mogu objavljivati fotografije na svome profilu te na taj način dopustiti drugima da ih dijele i komentiraju. Na neki način, radi kao YouTube, ali ne s videima već sa fotografijama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije