Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada EISA

Pametni telefon Noa N10 osvojio titulu Best Buy

Mario Kralj
16.08.2018.
u 15:56

Žiri: Kad je potrebno potrošiti što manje novca bez ugrožavanja performansi, NOA Element N10 pobjeđuje sve konkurente

Pametni telefon NOA Element N10 osvojio je titulu EISA Best Buy Smartphone za 2018./2019. godinu.

– Posebno nas veseli da je NOA pametni telefon drugu godinu za redom proglašen Best Buy Smartphoneom. Ovo veliko priznanje potvrđuje naš brend NOA kao lidera na tržištu u “affordable premium” kategoriji. Najveći iskorak napravljen je na kameri i korisničkom iskustvu te se stoga Noa N10 odlikuje izvrsnim fotografijama koje možete snimiti u rezoluciji od čak 96 MP. Smatramo da su kamera, NOA Premim Care jamstvo i odličan dizajn ovog uređaja bili ključni faktori u odabiru N10 modela za EISA Best Buy nagradu – izjavio je Mario Kralj, vlasnik i direktor tvrtke Hangar 18.

Mario Kralj
1/6

Naime, NOA pametni telefoni dolaze iz koprivničke tvrtke Hangar 18.

Model Noa H10le lani je već osvojio EISA-inu nagradu Best Buy, a novi model iz Element serije ponovio je ove godine taj uspjeh u istoj kategoriji.

Kad je potrebno potrošiti što manje novca bez ugrožavanja performansi, NOA Element N10 pobjeđuje sve konkurente. Iako cijenom pripada srednjoj klasi, preformanse ovog telefona daleko su iznad, stoji između ostalog u pojašnjenju nagrade. Uređaj NOA Element N10 ulazi u cjenovni razred do 350 eura, početna cijena na hrvatskom tržištu gdje stiže u rujnu bit će mu 2599 kuna.

Titulu najboljeg svjetskog mobitela za ovu godinu prema ocjeni žirija EISA-e, svjetske organizacije koja od osnivanja 1982. godine nagrađuje izvrsnost elektroničkih uređaja, odnio je Huawei P20 Pro. Najbolji pametni telefon 2018., postao je jer je “najnapredniji, najinovativniji i tehnički najsuperiorniji smartfon ikad predstavljen”, stoji u pojašnjenju EISA-e. 

Komentara 2

Avatar isoc41
isoc41
19:05 16.08.2018.

Brendiranje kineske elektronike od strane lika koji je krivotvarao zamjenske tonere prodavajuci ih na trzistu RH kao prave... Ajde molim vas ne radite senzaciju gdje je nema..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije