Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ove školske godine nema da nema: pomoću snacka skroji Vipme tarifu po mjeri svog džepa

Vipme Back2School opcija
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
30.08.2017.
u 09:00

Početak nove školske godine znači da svoj stari mobitel možeš zamijeniti jednim od novih, posebno odabranih modela u ponudi Vipa.

Ove jeseni iskoristi sve prednosti Vipme Back2School opcija s kojima ćeš bezbrižno kročiti u novu školsku godinu. Ne samo da je tu nova Vipme tarifa Za Chill s kojom više nema naknade za upostavu poziva, već su tu i snack nadoplate računa pomoću kojih ćeš svoju tarifu moći prilagoditi na način koji tebi najviše odgovara.

Za Chill je tarifa koju možeš aktivirati slanjem ključne riječi „A“ na broj 13170. Time dobivaš 3GB podatkovnog prometa, 1000 minuta i SMS-ova te je osigurana 4G brzina surfanja uz mjesečnu naknadu od 75 kuna. Ako ti ponestane megabajta ili minuta svoj račun možeš jednostavno podebljati malim snackom. Za samo 3 kune na tvoj račun sjest će dodatnih 200MB podatkovnog prometa, dok ti je paket od 500MB dostupan već za 7 kuna. Ako si hardcore surfer i trebaš više, za samo 10 kuna možeš aktivirati dodatnih 1GB prometa. Ako ti ipak trebaju dodatne minute i SMS-ovi, snack uskače i tu. Za svega 5 kuna na raspolaganju ti je dodatnih 20 minuta i SMS-ova, dok će 50 minuta i SMS-ova na tvoj račun sjesti za 8 kuna. Ako ti zatreba dvostruko više, 100 minuta i SMS-ova će biti na tvom računu za svega 10 kuna. Željeni snack možeš aktivirati slanjem ključnih riječi, „200MB“, „500MB“, „1GB“ ili „20MINSMS“, „50MINSMS“, „100MINSMS“ na broj 13270.

Dodatni megabajti te minute i SMS-ovi se dodaju tarifi i traju koliko i sama tarifa, što znači da za svega 3 kune svaki mjesec možeš skrojiti tarifu po svojoj mjeri. Početak nove školske godine znači da svoj stari mobitel možeš zamijeniti jednim od novih, posebno odabranih modela u ponudi Vipa. Vipme komplet Huawei Nova Smart DS za povratak u školske klupe po cijeni od 1.499 kuna uključuje mobitel i prijenosnu bateriju koju dobiješ na poklon, a zahvaljujući kojoj ćeš nesmetano moći fotkati sjajnom Huaweijevom kamerom od 13Mpx. Ako smatraš da je vrijeme za tvoj prvi pravi laptop, tu je Acer Aspire koji je idealan i za učenje i za zabavu. Njegova prodajna cijena je 1.699 kuna, a uštedit ćeš ako ga kupiš u Vip webshopu budući da su tamo svi uređaji 100 kuna jeftiniji.

Želite prijaviti greške?