Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZGLED

Ovako će navodno uskoro izgledati Google Maps

google maps
Google Operating System
08.05.2013.
u 20:02

U odnosu na dosadašnje sučelje uočljiv je veći naglasak na same karte, a promijenjene su i boje, ikone i tipografija

Google Operating System, neslužbeni blog s vijestima o Googleu, objavio je fotografije s novim izgledom Google Mapsa koji bi navodno uskoro trebao biti implementiran. U odnosu na dosadašnje sučelje, uočljiv je veći naglasak na same karte, a promijenjene su i boje, ikone i tipografija.

Atlantic Wire piše kako su reakcije na novi izgled negativne jer se ljudi lako uznemire kada se nešto što utječe na njihov svakodnevni život promijeni. Neki su korisnici istaknuli kako bi Google Maps s ovim promjenama više nalikovao Appleovim virtualnim kartama, a neki smatraju kako su nove karte ljepše, ali manje funkcionalne.

Zasad nije poznato kada bi novi izgled trebao službeno biti predstavljen, no moguće je da će o tome biti riječi na Googleovoj konferenciji za developere I/O koja se održava idući tjedan.

>> Klikom miša doznajte koje ceste u ZG izbjeći da ne zapnete u prometu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije