Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Ovaj 'pogled' iz Hrvatske je među 10 najboljih na svijetu!

"Pogled na jednu od najljepših hrvatskih plaža, uz neizostavnog zaštitnika Svetog Nikolu, oduševio je ocjenjivački tim portala koji posjećuju milijuni iz cijeloga svijeta", pišu iz LiveCamCroatia.
16. svibnja 2014. u 17:07 1 komentara 7732 prikaza
kamera Baška Voda
Foto: LiveCamCroatia

Kamera postavljena u Baškoj Vodi uvrštena je u deset najboljih live stream kamera u svijetu.

U priopćenju iz LiveCamCroatia pišu da su je među najbolje kamere na svijetu izabrali vodeći stručnjaci iz EarthCama, "najvećeg i najutjecajnijeg portala za web kamere u svijetu".

"Kvaliteta slike i jedinstven kadar"

"EarthCam pri odabiru najboljih bira kvalitetu slike i jedinstveni kadar. Ovoga mjeseca treća na svijetu je upravo kamera u Baškoj Vodi. Pogled na jednu od najljepših hrvatskih plaža, uz neizostavnog zaštitnika Svetog Nikolu, oduševio je ocjenjivački tim portala koji posjećuju milijuni iz cijeloga svijeta", pišu iz LiveCamCroatia.

Ispred kamere u Baškoj Vodi smjestile su se dvije koje snimaju kadrove iz SAD-a, ona koja pokazuje obnovljeni WTC u New Yorku, a druga je pogled na Dealey Plazu u Teksasu. "Iznimno smo ponosni na priznanje EarthCama, ali i na činjenicu da je svaka slika odaslana u svijet iz Hrvatske nova razglednica i  neprocjenjiva reklama hrvatskom turizmu", zaključuju iz LiveCamCroatia.

Pogled na plažu u Baškoj Vodi možete vidjeti OVDJE

SUZANA KAČIĆ BARTULOVIĆ
Skandal u splitskoj školi: SDP-ovka pozirala s pištoljem, roditelji zgroženi, reagirao i Fuchs
r
OHR SAVJETNIK
Rozaceja: Crvenilo lica – možemo li ga sakriti?
  • baniček:

    liveStream, selfie, timeLines i ostala imena kojima ne znam ni šta znače od silne engleštine (ovo pod navodnicima), počinje mi se povračati.