Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Uhvaćen' na fotografiji

Nije očekivao da će njegov čin u trgovini postati hit na društvenim mrežama

pertle
Foto: Facebook
1/2
16.08.2014.
u 19:45

Zaposlenik trgovine ljubazno je starijem kupcu zavezao vezice na cipelama i postao popularan

Keith Kiel u supermarketu Publix u Ormond Beachu na Floridi snimio je zaposlenika trgovine kako starijem kupcu veže vezice na cipelama, a fotografiju objavio na Facebooku. Vjerojatno nije očekivao da će fotografija postati hit na društvenim mrežama, no dogodilo se upravo to.

Kiel je objavio fotografiju i doznao ime zaposlenika Gagea Bouchera kako bi njegovo dobro djelo bilo prepoznato.

- Starac nije mogao dosegnuti svoju cipelu, a Gage mu je zavezao tu, ali i drugu cipelu, i sve to uz smiješak - objavio je uz fotografiju Kiel.

Fotografija je postala toliko popularna da su novinari televizije Fox8 pronašli i intervjuirali zaposlenika. Boucher im je skromno rekao da je učinio ono što bi i svi drugi učinili u toj situaciji.

- Pokušao mi je dati novac, na fotografiji možete vidjeti da poseže za novčanikom, a ja sam rekao da ne treba - ispričao im je Boucher.

 

>> Fotografija Kimova posjeta tvornici maziva postala hit na internetu

>> Majka objavila fotografiju kćeri, a onda se dogodilo neočekivano

Komentara 7

AS
astra24
07:58 23.08.2014.

e što smo postali od ljudi kad nešto sasvim obično , očekivano i ljudsko postane senzacija.

MA
MahnitiTapir
19:39 17.08.2014.

Ako to jest reklamni trik, to je kapitalizam u najboljem izdanju: u potrazi za svojim profitom promoviraju poželjni obrazac ponašanja koji cijelo društvo čini boljim, uljuđenijim itd.

DF
dario.franjic11
02:16 18.08.2014.

svaka cast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije