Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo na fejsu

Otputujte kroz vrijeme s Facebook vremeplovom

satovi
Borna Filic/PIXSELL
01.08.2013.
u 08:42

Svojevrsni Facebook vremeplov trenutno je u testnoj fazi i dostupan je samo korisnicima koji imaju novi news feed dizajn.

Ako ste se pitali što ste vi ili vaši prijatelji radili na današnji dan prije tri godine, najnovija Facebook opcija pod imenom \'Na današnji dan\' mogla bi vas vratiti kroz vrijeme i oživjeti uspomene.

\'On this day\' opcija omogućuje virtualnu šetnju kroz sve što ste vi i vaši Facebook prijatelji podijelili na društvenoj mreži pa tako možete vidjeti kako je vaš news feed izgledao prije godinu dana, piše Mashable.

Svojevrsni Facebook vremeplov trenutno je u testnoj fazi i dostupan je samo korisnicima koji imaju novi news feed dizajn.

\'On this day\' opcija nalazi se na desnoj strani Facebooka i smještena je između opcija \'news feed\', \'most recent\' i \'following\'.

>> Što smije Facebook, ne smiju drugi

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije