Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVE VIJESTI

Ostanite informirani uz brze i točnevijesti iz cijelog svijeta s 
Večernjim listom

15.12.2017.
u 10:17

U online trgovini, bilo na Android tabletima ili iPadima, potražite i obvezno skinite aplikaciju Večernjeg lista

Niz je aplikacija koje se nude u online trgovini na tabletima neovisno o operativnom sustavu. Naravno, gotovo sve svjetske novinske kuće imaju svoju aplikaciju pa tako i tiskana izdanja domaćih novina možete čitati na svojim pametnim uređajima.

Stoga vam preporučujemo da obvezno preuzmete aplikaciju Večernjeg lista jer vam ona pruža potpuni uvid u sve što se događa na domaćoj političkoj, društvenoj i zabavnoj sceni. Aplikacija je iznimno jednostavna i intuitivna. Nakon što je smjestite na svoje telefone ili tablete, a za to se ne trebate registrirati, osim ako želite sudjelovati u komentiranju tekstova, možete je pokrenuti u svakom trenutku i svaki put dobit ćete novi niz najsvježijih vijesti, analiza, komentara, savjeta...

U gornjem desnom uglu ponuđen je izbornik, samo ga dodirnite i izaberite rubriku koju želite čitati. Ili jednostavno prstom klizite po ekranu i naslovnica će se u tren oka pretvoriti u neprekidan niz tekstova i članaka naših novinara. Ako želite komentirati članke, i to možete uz aplikaciju, samo se registrirajte. Jednostavno je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije