Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SUSTAV

Osigurajte svoje podatke prije instalacije iOS-a 8

iOS 8
Foto: Apple
18.09.2014.
u 18:23

Za početak, možete ručno spremiti svoje podatke na iCloud kako ne biste slučajno ostali bez njih

Od jučer je moguće skinuti iOS 8, novu verziju operativnog sustava za Appleove mobilne uređaje. Novi iOS donosi niz poboljšanja u odnosu na "sedmicu", kao što su veće mogućnosti uređivanja fotografija, preciznija Siri, bolja tipkovnica i posebna aplikacija za zdravlje, HealthKit.

Ako imate uređaj koji podržava novi sustav (iPhone 4S i noviji, iPod Touch pete generacije, svi iPadi osim prve generacije, iPad mini) možda ćete ga htjeti instalirati. Portal Mashable nudi nekoliko savjeta o tome što sve trebate učiniti prije instalacije kako bi proces tekao bez problema.

Za početak, možete ručno spremiti svoje podatke na iCloud kako ne biste slučajno ostali bez njih. To možete učiniti tako da odete na Postavke > iCloud > Memorija i sigurnosne kopije te pritisnete Izradi sigurnosnu kopiju sad. Za ovo trebate biti spojeni na Wi-Fi, a proces može potrajati pa budite strpljivi. Ako nemate dovoljno mjesta za pohranu na svom iCloud-računu, možda ćete neke stvari morati i obrisati.

Za svaki slučaj ne bi bilo loše da kopirate i svoju kolekciju na iTunesu. Spojite uređaj s računalom kako biste ga sinkronizirali s iTunesom, stisnite desni gumb miša na uređaj u iTunesu pod Uređaji i odaberite Back Up.

>> Apple prvi put predstavio iPhone u dvije veličine i pametni sat

>> Apple u prvih 24 sata zaprimio više od 4 milijuna narudžbi za novi iPhone

Komentara 1

ST
Stjef
19:09 18.09.2014.

Spremite podatke na iCloud i ne samo da će biti dostupni vama nego i svima drugima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije