Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hakom

Operatora mijenjalo čak 850 tisuća korisnika

cure
Foto: ilustracija
26.02.2015.
u 19:12

Internetski promet na mobilnim mrežama snažno raste pa su godišnji prihodi povećani čak 87,16 posto

Mobilnu mrežu, odnosno operatora mijenjalo je u posljednjem lanjskom kvartalu čak 850.000 korisnika, pokazuju podaci regulatora HAKOM-a. To pokazuje da sve veći broj korisnika ugovara optimalne tarife, bolje se informira i prati svoje navike.

Ipak, prihodi od telefonskih usluga ukupno su pali, i to 8,8 posto u odnosu na isti kvartal 2013. Na godišnjoj razini rastu prihodi od usluga pristupa internetu i televiziji, a padaju od klasičnih telefonskih usluga. Internetski promet na mobilnim mrežama snažno raste te su godišnji prihodi povećani čak 87,16 posto.

Zbog jake borbe za tržišni udio očekuje se veća važnost paketa koji objedinjuju više usluga, kao i tarifnih modela s neograničenim prometom.

>> HAKOM: Pretplatnički ugovori će morati biti detaljno objašnjeni, a bonovi će vrijediti tri mjeseca

>> HT udvostručio brzine mobilnog interneta sa 75 na 150 Mbps

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije