Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Microsoft i HTC

Ofenziva Windows Phonea i kroz HTC 8X

HTC 8X
Neowin.net
19.09.2012.
u 18:06

Windows Phone 8X na policama trgovina trebao bi se pojaviti početkom studenog

HTC je konačno skinuo "zavjesu"  s novog Windows Phonea 8 kojim Windowsi kreću u novu ofenzivu na tržištu mobilne telefonije, prenosi Neowin.net.

Smartphone službenog imena HTC 8X među korisnicima mobilnih telefona naziva se Windows Phone 8X i potvrda je suradnje između HTC-a i Microsofta koja seže još u vrijeme prvog Windows Phonea.

Neslužbene informacije govore kako će novi HTC 8X izaći na tržište s Qualcomm Snapdragon S4 procesorom, 4,3-inčnim 1280 x 720 super LCD 2 zaslonom, i bojama koje podsjećaju na Nokiju, poznatima kao "california blue, graphite black, flame red i limelight yellow".

Windows Phone 8X na policama trgovina trebao bi se pojaviti početkom studenog.

Ključne riječi

Komentara 1

SO
soso
08:29 20.09.2012.

kako got ali android mi je ipak drazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije