Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAN SVAKE DOMAĆICE

Odzvonilo pranju suđa, ovi se tanjuri i šalice čiste sami!

Tomorrow Machine
Tomorrow Machine
21.01.2014.
u 22:43

Premaz na posuđu rezultat je najnovije tehnologije koja imitira lotosov list

Najnoviji izum švedskog dizajnerskog dvojca koji se krije pod imenom “Tomorrow Machine” najviše će razveseliti one koji ne vole prati suđe. Naime, dizajnirao je tanjure, šalice i zdjele izrađene od celuloze koji se čiste sami i nije ih potrebno prati.

Premaz na posuđu rezultat je najnovije tehnologije koja imitira lotosov list i tako stvara superhidrofobičnu površinu odnosno površinu otpornu na vodu, ali istodobno i na prljavštinu. Nakon upotrebe, tanjure, zdjele ili šalice dovoljno je samo nagnuti i oni će se sami očistiti. Proizvod je zasad u razvojnoj fazi.

>> Ovo je deset najprljavijih površina u domovima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije